Europska unija finansirala Master plan za unapređenje Bjelašnice i Igmana u destinaciju od 365 dana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hoce

***

smučarski radnik

mrka kapa kad ovi likovi, masoni iz eu i đamijski bošnjaci unapređuju turizam na igmanu-bjelašnici! kada to nije uspjela ekipa vrhunskih domaćih stručnjaka, kreatora zoi 84 i kasnije turističke vizije sarajevske regije (uklj. romaniju, ravnu planinu, jahorinu...)... gasi svjetla, fajront.

Fgriada

Ovi džamijaški praškoviti stručnjaci uništiše sve do čega dođu a podržavaju iz ovi EU eusr predstavnici jer znaju da će nas tako dotući. Ovo treba prepustiti onim wannabe ekolozima, zaštitnicima i umrežatorima pa da još misle, još nekih miliona da se dokopaju. Sve u svemu kad unište sve i rasprodaju i dohakaju svemu samo nek se jave i zakukaju ili se obrate građanima pa će vidjeti šta će dobiti.

Pranje para

Koliko još betona misle iskrcati gore? Koliko još drveća uništiti? Jel iko to spomenuo!? Odrasli smo na Bjelašnici i odavno ne idemo gore jer je bolno gledati izgradnju na pogrešnim mjestima i bez estetske vrijednosti. Gore su se naselili neki drugi ljudi, u štiklama i sa limuzinama, noćni provod i sve što uz to ide...

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

Kriminala Internacionala.

EU ua

Da i oni maznu koju paru, na betonu

/ Najnovije