Erdogan telefonom izjavio saučešće Skaki povodom smrti njegovog dede

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Abdulah Uzeir

Ljubi đedo ljubii đedooo ......

Recep Ivedik

Unuka?? Ma imo hin je devetero.....Volio hin je sve al Abdulaha .....najvolio je...... Kad Abdulah priča na tv on bajagi prigotovi sebi malo mezečića....eh.....i sve viče ljubi đedo ljubi đedo..... zato je njega Erdogan i zvao....al na Viber, jeftinije je...

Guest

Recite Erdoganu da je i moj dedo Allahrahmetile umro i da sam mu zamjerio što me nije nazvao. Halaliću Erdoganu samo ako ga je Skakin dedo sunetio.

lenovo

Vjerovacu mu ako kaze "casna rijec", posto svi znamo da mu i rijec i cast "imaju tezinu".

Hm

Žestok državnik taj Erdogan. Brine čovjek i šalje saučešća za dede i nene po tamo nekoj Bosni. Hahaha Ali i taj socijalizam nije bio tako jak, kad je puštao muslimanske fundamentaliste, a komuniste i Srbe slao na Goli otok.

/ Najnovije