Dubioza kolektiv večeras u Skenderiji, generalna proba na Radiju Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Dubioza kolektiv večeras u Skenderiji, generalna proba na Radiju Sarajevo
Jedan od najpopularnijih bendova u Bosni i Hercegovini, ali i regionu Dubioza kolektiv održat će večeras koncert u dvorani Mirza Delibašič, a pored Dubioze pred sarajevskom publikom nastupit će i Helem nejse.

Sudeći po nastupima u regionu a i šire, kao i prema onome što smo do sada mogli vidjeti na Dubioznim koncertima u Sarajevu, večeras u Skenderiji nas očekuje najbolja zabava ove godine.

Dubioza kolektiv će sarajevskoj publici predstaviti novi album Pjesmice za djecu i odrasle, koji donosi 9 pjesama. Na radijskom koncertu odsvirali su pjesme s novog albuma, a vi imate priliku da pogledate i poslušate pjesme Pionirska, Reality i Autopilot. 

Skenderija će uskoro postati premala za Dubiozine nastupe, a generalnu probu momci su imali prošli petak na Radiju Sarajevo. Pogledajte kako je to bilo i iz drugog ugla, na novim snimcima Dubioze, koje smo pripremili za vas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije