Dubioza Kolektiv 'prekucala' Studio 2 Live

Radiosarajevo.ba
Dubioza Kolektiv 'prekucala' Studio 2 Live
Zgrada BHRT-a se tresla od zvukova i skakanja članova benda Dubioza Kolektiv i sretnih  400 fanova koji su, kako se u žargonu kaže, "ispadali iz prozora".

Večerašnjim koncertom dotaknut je vrh projekta Studio 2 Live koji se realizira u prostoru muzičkog studija Esad Arnautalić. Pjesmom Volio BiH, Dubioza je započela super zabavu u kojoj su svi maksimalno uživali.

Dvoranom su doslovno grmili veliki hitovi: Free Mp3, Firma Illegal, Kažu, Valter i mnogi drugi, kreirajući vrhunski ambijent koji je na koncu završio spektakularnim valcerom na Dubioza način.

Bilo je to specijalno izdanje projekta Studio 2 Live i  ujedno  "drugačiji" nastup sjajne ekipe koju je publika pratila bez daha, na sav glas pjevajući omiljene hitove.

Deveti koncert u sklopu navedenog serijala je trajao oko 90 minuta, koji su čini se prošli jednom trenu. Naravno, kada je nešto jako dobro to brzo i prođe jer zapravo nikada nije dosta tog pozitivnog osjećaja, ljubavi prema muzici i ogromne energije koju je Dubioza odaslala prema svojim fanovima. Različita godišta i profili su činili, naizgled, nespojivu publiku koja je u konačnici djelovala kao jedan organizam prateći Dubioza ritam.   

Slušaoci BH radija 1 su koncert pratili u živom prenosu dok će u programu BHT 1 isti biti naknadno emitiran. 

Iz Muzičke produkcije BHRT-a kao sljedeće najavljuju grupu Zoster koja će u Studiju 2 Live nastupiti u utorak 30. maja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije