Državljani iz BiH s hrvatskim dokumentima mogu se vakcinisati u Hrvatskoj

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GOST

Srbi su gospoda za ove ''Evropljane''

vb

Moguće. Ali mi koji nemamo ni hrvatski ni srbijaski pasoš smo najveće fukare...definitivno ....

vb

I pogledaj ti samo naslova ... „ Državljani iz BiH s hrvatskim dokumentima…..” jednostavno kaže sve i ne kaže ništa….. Pa dobro, ŠTA su sad ti “ Državljani iz BiH s hrvatskim dokumentima”? Hrvati? Kako može biti Hrvat neko ko u Republici Hrvatskoj ne živi, ne radi i ne plaća porez, rodio se u BiH i u BiH živi cijeli život? Hrvati su jer žele biti Hrvati, a to pogoduje HDZ-u Hrvatske kad im zatreba glasača u “Dijaspori” da bi ostali na vlasti? Pa su im podijelili putovnice, i sad se, eto, imaju pravo tamo i cijepiti? I sa takvim glupostima, koje su ustvari ništa drugo do jezičke začkoljice ova zemlja susreće evo već 30 godina. I onda zvanična politika Republike Hrvatske kaže da se „ Ne miješa u unutrašnje stvari BiH i želi BiH kao cjelovitu i nedjeljivu suverenu državu u svome susjedstvu“?? Čime? Tako što s punim umišljajem jednom dijelu BiH stanovnika uvrte u mozak da su Hrvati jer im trebaju svako malo za izbore (I to isključivo zlikovcima iz HDZ)? I onda, kao, postoji neka dramatična razlika između njih i agresorske Srbije? Koja to? Kao jedni su „EU“ a drugi nisu „EU“? I upravo ti ljudi govore o BiH kao nefunkcionalnog, a 30 godina ulažu sve napore kojima raspolažu da ona to i bude? I koja je korist i jednima i drugima? Nikoja. Razdvoji, po bilo kojem kriteriju, glupe Bosance i Hercegovce, i dok oni ubijaju jedni drugima djecu, kradi njihovu imovinu i sve resurse te nekad napredne ferederalne jedinice bivše SFRJ. I tako 30 godina. Na silu pravi od Bosanca „talibana“, „teroristu“ , „islamskog ekstremistu“ i šta već nije da bi opravdao to što radiš 30 godina? Održavaj glupog Bakira i njegovu zlikovačku sektu na vlasti da bi imao na koga pokazati prstom pred drugima kao primjer za to? Uči na primjeru Palestine kako i šta je taj Izrael i cijeli svijet od njih napravio na isti taj način? Onda, svako malo, prije sezone, otvori granice da ti Bosanac dođe potrošiti novac na ljetovanju pa u 9 mjesecu opet zatvori? Prodaj mu po skupe pare onu mušemu zalijepljenu na sto i plehanu pepeljaru iz 1975 godine u onom njegovom „apartmanu“ koji košta 150Eura za dan, a na njegov upit o imovini BiH na Jadranu se pravi budala? Stvarno taj epitet Glupi Bosanac zaista ima opravdanje...I evo, sad i ovo.... toliko napora se ulaže u propast BiH da nije normalno. Ali opet, ne znam kojim čudom, ta BiH nekako opstaje, i meni je nejasno kako...

Moks

@vb sve napisano stoji 100%

.

Konačno su se sjetili da nešto učine za ljude kojima su dali pasoš samo da im budu glasačko tijelo! Ovo je, na primjer, za razliku od svega zla koje Hrvatska čini, jako dobro za BiH! To će nam barem malo pomoći u kolektivnom imunitetu i da ne pocrkamo ponovo kad dođe jesen. Isto tako je jako dobro što su se desetine hiljada nas besplatno vakcinisale u Srbiji.

Latko zBrode

Kako gledam na to UZPovcima ne mož pomoć ni hiljadu vakcina, neka ih hebu i vode sebi da prodišemo.

nasvasta

Samo bošnje plaćaju skupi pcr test zahvaljujući mutavim pohlepnim iz SDA ASDA SBB kojima kolektivne budale daju podršku i po cijenu da im se zabrani kretane ,a stranke su im zabranile govor.

Što se tiće nas,većinskog,autohtobog bošnjaćkog stanovništva,mogu se i preseliti u Hrvatsku. Nemamo ništa protiv! Dapaće,dabome!

.

vb

. ka Što se tiće nas,većinskog,autohtobog bošnjaćkog stanovništva,mogu se i preseliti u Hrvatsku. Nemamo ništa protiv! Dapaće,dabome! BošnjaĆkog? DapaĆe? A kako bi bilo da se ti vratiš malo u II razred osnovne škole, "BošnjaĆe"?

/ Najnovije