Dronovi, avioni, tenkovi: Kako turska namjenska industrija dominira svijetom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

guest

***

muarem

*****esu *****e

Bosna

Aferim samo tako

gopher

džaba brišete komentare, ponovit ću ako treba sto puta: Vele, odavno nisi onanisao na Turke, islam, bošnjaštvo, čime vidljivo oblikuješ ovaj portal u ono što svi znamo da jeste (a i u tome vas dere klix)

Kamion 8x8, 6x6, neki njemacki vjerojatno

ali turski on nije sigurno, na kojeg su posarafljene celicne ploce, a i to malo levatski jer su bocne potpuno vertikalne i time odlicna meta za zolje.... Da je Bayrak u nivou LM-a, ili Dassaulta, pa tako nesto moze odvalit samo panj. Dassault napravi Rafale, je li treba jos nesto? Mogu li to Turci? Sto kupuju americke fantome, ako mogu sami? Npr. Francuzima oni ne trebaju, imaju svoje, jos bolje.... Imaju li Turci? Sto rece ovaj forumas, samo bojite ovaj portal u nacionalisticko smece.

/ Najnovije