Draginja Vuksanović Stanković: Ovo je veleizdaja, Dritan Abazović će odgovarati!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mili

Ne postoji veća izdaja od ove koja se zove Albanski ****** i radi ko ******.

CG JE🇷🇸

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Nase ove novokomponovane shupenderske drzavice

potpisuju nekakve ugovore sa bogomoljama, HR sa Vatikanom, evo CG sad sa SPC itd itd, imaju to sigurno i BiH i Srbija. Vidi se da smo slina i da ne zasluzujemo, niko od nas, ikakvu drzavu. Sta ima neka drzava da potpisuje ugovor sa, teoretski, nepolitickom i neprofitnom organizacijom kakva je crkva, dzamija, sinagoga itd? Nije se ovakva bljuvotina T i t u dogadjala, ne sekiraj se... Ovo samo nasim ljigavcima, puzevima golacima koji zauzimaju vazna mjesta...

A

***

Mislis al ne znas

ka Miki<< Cini ti se da je ovo beplatno, da mozes prijetit i vrijedjati bez posljedica. Polako.....

Samoistina

****

Samoistina

Cg je srbija al u k......

Црногорац

Lijepe riječi su ukras!

Pacifist

Balkan je odavno poremećen, još od raspada Jugoslavije. Nema više Jugoslavije, ali sada imamo totalni haos, previše država i nacija na malom prostoru međusobno isprepletenih na jednoj istoj teritoriji koje se međusobno mrze i smetaju izgradnji uspješne ekonomije i infrastrukture te zbog toga neke od njih nisu konkurentne na tržištu pa se pretvaraju u mafijaške države, enklave, protektorate ili nečije kolonije. Nema potrebe za sukobe i ratove, sve će to doći na svoje samo polako. Dobro će pobijediti zlo, zle osobe prizivaju sukobe i raspiruju mržnju i njih se treba čuvati i ne treba im vjerovati!

Djaba

Polu siptara i polu baliju porfirije je djabe krstio dritana ,a ko je vama crnogorcima kriv kad ste dozvolili toliko srpskih cetnika u svojoj kuci,a jos vam je bilo malo pa ste doveli i ruse koji su pokupovali sve sta vam je u zemlji valjalo.

Ova

Je skroz ****zovna...

DB

Crnogorci shvatite, Srbi u Crnoj Gori nisu narod Srbije. Nisu joj dijaspora, ne poticu iz te drzave. Populacija nema vecinski slavemski gen, nisu narod Srbi iza Karpata! Ko su? Radi se o jednoj od NACIJA Kraljevine SHS, kasnije YU, kojih odavno nema! Nacije nepostojece drzave Jugoslavije zele iskoristiti Srbija i Hrvatska u svojim velikodrzavnim projektima. Nepostojece nacije bivse Jugoslavije zele prevesti u “svoje narode” iako im nisu dijaspora! Ne poticu iz tih drzava. Vrijeme je svim drzavama nastalim nakon raspada visenacionalne JU dati naciju. Cija drzava njegova i nacija. Bosna Bosancima. Crna Gora Crnogorcima. Hrvatska Hrvatima!

Taka

Lijepe riječi su ukras! ka CG JE🇷🇸 KAD NOKAT NIKNE TAMO, GDJE NIKAD NIJE NICAOOO ! PSIHOPATA JE BOLESNIK -VIA-&gt;DOBROTA !

biberče

Šta je to Dritan loše uradio?To što su izjednačena prava svih religija i vjerskih objekata,nije ništa loše.Jedino Đukanović i njegovi poltroni,u svemu što ne dolazi od njihove sekte,vide zlo.

biberče

Smatrate da je Tito ispravno radio kada je narodu zabranjivao da obavljaju vjerske obrede?! To je ta njegova bajna "DEMOKRATIJA"😲

/ Najnovije