Kako je čudesna nacija Japan na Mundijalu u Kataru održala moralni čas

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glediša

Majku ti milu hebem, skoro sam zaplakao.....

Net

Japanski zbor pjeva himnu "U boj, u boj"-youtube

308 Alka 28 Oluja

Svladali i samuraje! Hrvati su ratničko i sportsko ČUDO!

Koja dalabu je DrAgan

mijesa se u sve i svasta, pravi musliManski lonac a debEla mu je poklopac. Ili oBrnuto. “Novinar”

Njofra krivousti

Kad bi ovi Piksije onam prek Drine bili zaszti s kakovom atomskom verovatno bi postali čudesna nacija ako.

Ti si dalabu

mijesa se u sve i svasta, pravi musliManski lonac a debEla mu je poklopac. Ili oBrnuto. “Novinar” ka Koja dalabu je DrAgan

Macan

Šteta što ih ne slijedimo!Kod nas je ubi zakolju itd sramota.

Net

TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta.

AK

Nacija koja je u drugom svetskom ratu odgovorna za smrt 3-15 miliona ljudi, a tačna brojka nikad neće biti utvrđena. Zemlja na koju je dva puta bačena atomska bomba i to potpuno zasluženo, što ni nacistima nije urađeno. Danas je Bursać proglašava čudesnom. Čovek koji bi umro od gladi da nije Srba, jer ne bi imao o čemu da piše. Zato što i ne zna ni o čemu drugom da piše. Naravno svaka kulturna kritika koja mu se uputu biće izbrisana, a davatelj kritike stavljen pod blokadu.

Gh

Moralni cas od onih koji nemilice ubijaju delfine i kitove nam stvarno ne treba, ali razumijem da je to bosnjama fascinantno.

Dragan Bursac

Lijepe riječi su ukras

***

Moralni cas od onih koji nemilice ubijaju delfine i kitove nam stvarno ne treba, ali razumijem da je to bosnjama fascinantno. ka Gh

kako lažu i krivo prikazuju, sramota!

a svi znamo da je lik koji se naklonio zapravo šaćir iz donje mionice, cvjetić dragi hrvatski!.

/ Najnovije