Dr. Nakaš: Džaferovićeva izjava o vakcinama je van pameti...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KLOSA

SLUSAJ NAKAS NE PRDI VISE DOSTA NAM JE I TVOJE SUPLJE TI SI OBICNI STARI LAZOV

BiH

SLUSAJ NAKAS NE PRDI VISE DOSTA NAM JE I TVOJE SUPLJE TI SI OBICNI STARI LAZOV ka KLOSA smrdljivče sendvičarski

NiP

Kako doticni gosp.nesmije imenom i prezimenom da kaze ko blokira nabavku vakcina. Nikad dr.Nakas nije bio veci patriota i strucnjak u vodenju drzavnih organa od Novalica U zdravstvu je imao rezultate ali bolje mu je da uziva u mirovini nego da neodredeno kritikuje i proziva ljude koji nisu kljucni u problemima. Nije Bih jedina koja ima probleme sa vakcinacijom. Mnogi ne zele da se vakcinisu a kritikuju zasto se na nabave vakcine.

Petar I

NAROD ZNA.

Nbs

Bravo gospodine tako se to radi a ne kao mis pigy

Koja je raspoloziva?!!!!!

Ko veli nije bitno sta je samo trpaj u ljude. Ima li ko od ovih doktora da je pomno proucio sastave svih vakcina i moguce pozitivne i negativne efekte? Meshchini slabo.

Lafo Mamone

Kako doticni gosp.nesmije imenom i prezimenom da kaze ko blokira nabavku vakcina. Nikad dr.Nakas nije bio veci patriota i strucnjak u vodenju drzavnih organa od Novalica U zdravstvu je imao rezultate ali bolje mu je da uziva u mirovini nego da neodredeno kritikuje i proziva ljude koji nisu kljucni u problemima. Nije Bih jedina koja ima probleme sa vakcinacijom. Mnogi ne zele da se vakcinisu a kritikuju zasto se na nabave vakcine. ka NiP Lažeš psu! Prozvao je i to imenom i prezimenom u TUŽBI, one koje smatra odgovornima!

Lafo Majmune

Lafo majmune

Guest

Hajde vi ...NiP imenujte imenom i prezimenom. Smijete li vi...ili ce vas stici ta ruka...kad tad????

Guest

NIJE BITNO KAKO SE ZOVE NAKAS ILI NEKO DRUGI. GLUPOG NARODA DRAGI BOZE.NARAVNO DA BI VAKCINA NA VRIJEME PUNO DOBROG DONIJELA. JE LI BAS TO TAKO TESKO SHVATITI ZAGLUPLJENI STVOROVI.

/ Najnovije