Dr. Karčić: Transkripti dokazuju da genocid nije "produkt rat" svjesne namjere

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karadziceva supruga

Karadzic je svojevremeno izjavljivo kako zene u publici dozivljavaju orgazam dok ono govori. Ako mu pogledas suprugu i cerku, uz duzno postovanje to su rijetko ruzne zene. Dzaba je, sva sila, sva rat, svo zlo, al Mujo ostaje nanadjebiv.

Ne da

Po ovo slici bi se reklo da mu ni Biljana nije dala. A isko je cini mi se.

Kad je kod ovih ovako

Mo'sh mislit kako je kod ovih u kamenjaru.

ja ne

Shvata li iko ovaj naslov, ja ne?! :/

Posmatrač

Naslov niđe veze ,pogotovo sa tekstom koji je naslovljen. Ili je tipfeler ili fakat pišete dok ste na nekim "supstancama"! Na prvu , po naslovu se učini da se genocid slučajno omak`o!

Sasa

"Dobro, gospodo, da zaključimo. Skupština je zauzela stav da su Muslimani komunistička tvorevina i da predstavljaju vjersku skupinu turske orijentacije… Oni su nevjernici, narod koji nije narod, odnosno narod koji hoće da bude narod i nema nikakve argumente za naciju… Mi ne prihvatamo tu vještačku naciju. Smatramo da su muslimani sekta, grupacija ili skupina, turske orijentacije… Ko je za? Ima li neko protiv? Suzdržan? Gospodo, hvala vam, usvojili smo zaključke jednoglasno".'' Lako bilo naprdjivati naoruzani do zuba i tu pokazali pravo lice i cemu svojom politikom vode Srpski narod. A eto i Bosne i Muslimana i multietnicnosti pa makar samo u Federaciji. Bosanski tj i oni Kninski Srbi ce morati vremenom nauciti kako mogu ostvariti bolju buducnost - pa nikada ljepse nisu zivjeli nego skupa kad se zivjelo to je cinjenica! Od 90tih odose u propast.

/ Najnovije