Dolaze nam praznici, ali i pirotehnika: Kolike su kazne i mogu li odgovarati i roditelji?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A-ha

Dosta je bilo pirotehnike za vrijeme rata, ovo treba skroz zabraniti. Ne samo zbog buke nego i zbog zagađenja. Imamo ga i previše pogotovo u gradovima

5ti sekretar SKOJa

Ma dajte molim Vas! Svake godine ista priča. Počnite kažnjavati sve redom i onog ko prodaje i onog ko kupuje a pogotovu ko ih koristi. Pa molim Vas osim što ste najavili da će od 15 dec do 15 jan biti pojačane kontrole napišite gdje i onda ništa od ovih kontrola. Ko da prijavi tako ti svega, ja jednom prijavio pa mi onim top udarima i nekakvim vrlo jakim petardama umalo prozore raznijeli. Neka hvala, samo dajte ovlasti policiji i nek rade posao bez uplitanja politike i bit će kako treba!

Haha

***

Tuzlak

Kakve su ovo gluposti, jedan dan u godini smeta pola sata pirotehnike, uvijek se obiljezavalo sad se nesto pametuje.

/ Najnovije