Dogs Trust će finansirati sterilizaciju napuštenih pasa u kasarnama OS BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ublehari

preporucujem gospodi iz Dogs Trust-a da naprave javne radionice kojima moze prisustvovati svo gradjanstvo o zakonskim procedurama vezanim za drzanje pasa u stanovima i kucama, setnju i humani tretman, kao i obavezama vlasnika vezanim za kupljenje pseceg izmeta iza svojih ljubimaca, stavljanje brnjice tokom izlaska iz kuce, kao i zakonske kazne za nepridrzavanje istih. Takodje obuku i placu gradjanima koji budu prijavljivali krsenje ovih zakonskih odredbi. Garantujem da bi projekat bio super uspjesan. Nadalje, mogli bi poceti raditi volonterski kada vec toliko vole pse, a ne da primaju 3, 4 i pet hiljada KM place a nama drze vaz i placaju skupe reklame .. i ja bih zavolio cuke za te pare.

smiješni virus

ovo je katastrofa na šta su spale OS BiH-....šinteraj, jer to tzv menadžment MO BiH odobrava sve da bi se uvukao strancima

Gulliverus

Meni je još gore da vidim da je gosp Ambasador Field na potpisivanju ugovora, on izgleda da ne zna kakva je ovo kriminalna organizacija i njihov program u BiH, ovaj Dogs Trust. Sad se oni kriju ovako iza Ambasade UK, samo će im ukaljat ime, Dogs Trust Fondacija je do sada u BiH upetljana u korupciju, uzimanje odn iznuđivanje novca od veterinarskih ambulanti, neki njihovi uposlenici su organizirali i ilegalne borbe pasa, koristili su ove pse lutalice kao meso u obuci pit bullova , ubjeđuju vlasnike radnih pasa da sterilišu pse itd itd.

/ Najnovije