Dogovor na Dodikovom imanju: Obavezno glasanje i 'raniji prijedlog' HDZ-a za Predsjedništvo BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Slobodno oslobodite Dodika bilo kakvih optuzbi na sudu. U svakoj varijanti zavrsite na njegovom imanju, odlucujuci o sudbini svih nas. Čovjek vas redovno i uredno uzme pod svoje. Na svom imanju! Bravo narode, evo vam vlasti za koju glasate.

***

Toliko od tzv trojke i njihove principijelnosti i prica da ce se odluke donositi u Institucijama Bosne i Hervegovine a ne po kojekakvim sijelima i kafanama!

Fuj fuj fuj

Ovo je grozota. Prodaju se na imanjima. Done se se odluke za narod na imanjima. Pa dokle više svi redom

Obaveza a pravo nista

Obavezno glasanje i kažnjivo je samo u totalitarnim diktatorskim sistemima. Jos da nam samo kažu da moramo zaokruziti sve na listama kao u Titino vrijeme. I ako bude obavezno ima lijeka.

/ Najnovije