Dodik ga je volio: Odlazak Janeza Janše - čovjeka koji je želio dijeliti Bosnu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U

Stau li ga bemje ćelava

Dandy

Ovaj šupak nikada Bidenu nije čestitao izbor za predsjednika, kakv moron i Ruski igrač koji je *** Putinu.

Dla

Daj Bože da I kod nas dodje neki "golub" umjesto troglavog kerbera.

Narodna

Ne pada ptica daleko od drveta

071

Sa krajem Angele Merkel je počeo i kraj evropskih narodnjaka koji su upropastili Evropu korupcijom, šupljim populizmom, besmislom, podilaženjem autoritarnim tendencijama, uništavanjem srednje klase, devastacijom javnog dobra, katastrofalnom ekonomijom koja je bila bazirana na praznim papirima, bjesomučnoj kupovini, spekulaciji i urušavanju istinskog realnog sektora kao stvaraoca dodatne vrijednosti. To znači i kraj ove garniture besmislenih, suludih političara po Balkanu, koji su svo vrijeme oscilirali između klanja, mržnje, održavanja fašizma i krađe svega čega se dočepaju, idiota i primitivaca koji su raselili i i dalje raseljavaju sve što se makar i srelo sa zdravim razumom. Dosta je i bilo izljevanja kanalizacije.

Djine

JTJMSUU.

Kija

Nk ide i bio je fašista

Kija

tyhco

Kija

tyhco.....tiše.....dalabu!!!!

Celo

zemlja mu kosti izbacila

Ma ...

U stau ga bemje ćelava ba...

Eee

Rasklopio Jugoslaviju a pokusao i bih.Smece masonsko treba da odgovara za zlocine u Sloveniji prema JNA

Kija

E STO JE VOLIO VOLIO NEMA VIŠE

Izdaja demokratskih principa

Polako ali sigurno odlaze izdajice sa politicke scene. Jadan po jedan.

A.A.A

Slovenija je jedina država koja se odmah izbori i kazni lose političare na glasanju tako je i sada bilo pa neka im je sa srećom uvijek su jaki pametni

Crni

Kola dzubra

Janez

***

Janez

***

Janez

***

/ Najnovije