Dio BiH ove godine napustilo 15.000 ljudi: "Mladi ljudi se teško mogu vidjeti čak i u kafićima"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

user90104

UNISTILI STE SVE SVOJOM RADIKALNO ISLAMISTICKOM RETORIKOM ZAHVALJUJUCI HAS BALIJI BAKIRU LOPOVU. I STVARANJU BOSNJACKOG NARODA??? KOJI JE IZBRISAO BOSANCE U B I H. OVO VAM JE TEK POCETAK STA VAS CEKA.

Tuner

Sdha aadz i ssnssd odlicno rade dogovorno na razgranicenju usljed bijede. Dogovoreni konflikt pred izbore. I tjeraju ljude

/ Najnovije