Denis Bećirović traži zabranu veličanja Mihailovića, Pavelića i ostalih fašista

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Hajde već kad su te krenula pisanja pisama, pođalji jedno u najdražu ambasadu i traži da se poništi orden koji je od SAD dobio jedan navedeni. Hajde, ne budi pichkica. ;)

Svaka cast

Dva pisma u dva dana. Bravo. Respect. Mozemo li za vikend ocekivati jos jedno pismo, cisto da ostanemo u ritmu ove nevjerovatne inspiracije? Daj Boze da napises neko pismo od kojeg cemo moci i mi zivjeti i placati racune, a ne samo ti. Blago nama sa parazitima i populistima.

Tvrđava

Pavle Đurišić u svom izveštaju Draži Mihajloviću, što je neuobičajeno za ratne zločince, piše šta je uradio u toj zločinačkoj akciji kad kaže: "Akcija u pljevaljskom, čajničkom i fočanskom srezu protivu Muslimana izvršena je. Operacije su izvedene tačno po naređenju i izdatoj zapovesti. Sva muslimanska sela u tri pomenuta sreza su potpuno spaljena, tako da nijedan njihov dom nije ostao čitav...Kod Muslimana oko 1 200 boraca i do 8 000 ostalih žrtava: žena, staraca i dece."

N.G

I dugogodišnje zatvorske kazne zatvora i isto velike novčane kazne

Mostar

A vidi vraga u nas u Mostaru SDP i "probosanske" stranke nedaju promjenu imena ulica nazvanih po Ustasama u vrijeme svehrvatske pomirbe. Licemjerni gadovi

@Mostar

Za sdp nije neko cudo. Koje su ostale stranke? Nemoj samo reci nasa stranka i hdz.

Objektivno

Zaboravio si još reći i zabrana veličanja fundamentalističkog islamskog zločinca Aliju Izetbegovića koji je počeo krvavi rat u BiH! Samo tako možemo da pričamo o toj temi!

NK Zenica

Veličanje fašista je nedvosmoisleno u cijeloj evropi zakonski zabranjeno. Visoki predstavnik Valentin Inzko je najodgovornija osoba što se tiče srpskohrvatskog fašizma u BiH. Da Valentin Inzko u šali rekne ovo šta Bečirević i drugi iznose, Evropska Zajednica bi postupila sa Genoyidnom Republikom Srpskom i Fašistima HDZ isto kako je postupila sa svim drugim fašistima u Evropi. EZ ima puno povjerenje u Valentina Inzka i neče ga kontrolisati sve dok za to nema potrebe. Valentin Inzko je ustaškog porijekla kao i Wolfgang Petrisch koji se u ime Austrijskoh fašista iživljavaju na BiH, jer su naviše Bosanskohercegovački i Dalamtinski partizani doprinjeli oslobadžanju Hrvctaske, Slovenije i Austrije od FAŠIZMA.

Miki

Hahahhaha ovaj Becirovic treba u Klub.99 da prdi i smrdi. Istjerali bi ga i od tamo.

Uuuuh

Čuj sljedbenik politike islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića ima obraza da kaže bilo kome nešto! Mrš đubre islamističko i poltronsko lopovsko koje ništa ne radi osim što krade ovaj narod i zavađa!

/ Najnovije