Dani europskog naslijeđa u Sarajevu: 'Mladi postaju čuvari tradicije'

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Ovo je toliko postalo nadrealno da najveća sarajevska sponzoruša i zagovarateljica rehabilitacije ratnih zločinaca Sanja Vlaisavljević drži nekakav govor europskog nasljeđa. Smiješno

Bitno je da ste i ovde ubacili bulu kuharicu

Bitno je da su i ovde bosnje uspjele ubaciti jednu bulu medju ove kuharice. Stalno nam promovisu te bliskoistocne vrijednosti dok istovremeno lazu kako su za evropu i dok im ti isti bliskoistocnjaci skrnave turbe 7 brace. Dokle vise vaseg javasluka?

/ Najnovije