Dani Ajvatovice: Konjanici iz Karaule krenuli ka Pruscu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU na putu mladih muslimana

svake gidine se pitam je li ovo normalno?

@smece

Imas ti jarane precih stvari da se pitas. Bosnjaci se okupljaju odmah problem. Nike ti ovo vakat kominizma niti genocidasa i uzpovaca. Znas, Bosnjaci su ljudi. Ne kako su vam sunarodnjaci do sad govorili.

Dea

Jedna lijepa tradicija koju treba njegovati kao potvrdu osjecaja za lijepo, za prirodu, za komunikaciju.

Izraz

Izraz duboke zahvalnosti onima koji su uz patnju, krv i znoj nama donijeli poruku apsolitne istine. Dokaz sirenja islama uz brigu za drugog. U taj vakat doci na zabaceni Blakan hiljadama kilometara daleko od doma, te s istinskom brigom za ljude 40 dana uzastopno moliti za njihovu dobrobit je akt cijem cilju nema prepreke. To ostavlja takav korijen iz kakvog islam uprkos svim dusmanima tu i danas zivi.

lenovo

Aman ljudi, pa i ja sam Bosnjak, ali ova seljana je bas previse. Kako se narod samo primi na sve sto nas vuce unazad?

Nbs

Aman ljudi, pa i ja sam Bosnjak, ali ova seljana je bas previse. Kako se narod samo primi na sve sto nas vuce unazad? ka lenovo zivotinjski instikt zapisaj teritoriju ja naprednog drustva iz sesnaestog vijeka

/ Najnovije