Dan kada su fašisti objesili 55 Sarajlija, ali duh grada nikad nisu slomili!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna

***

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Adi

***

666

Lijepe riječi su ukras

***

vi koji ste protiv Bosne i Bosnjaka .

Komšija

***

Zauvijek..

SMRT FAŽIZMU ka Komšija Sloboda.narodu!!!

A nosioci europskih...

...vrijednosti ponosni, kakav sljam!!!

Ero ero...

1945.nisu postojali Bosnjaci, kao ni 1985....tek kada su ispuzli iz podrumskih prostorija hotela poznatog po prostituciji ka Mostar Da li su postojali Hercegovci ?

Necovjek

mosnjak j ekvazi nacija, tursko smece, izmisljeni narod od kojeg je stariji golf2 nemaju ni vjere ni nacije, sve zlocinacko koriste ka 666 Da li znas od kojeg plemena iz Srednje Azije potjeces ti? Ako ne postujes svoju vjeru ne postujes ni tudju! Nisi ti zasreo ni za osnovne skole a kamo li za nesto ozbiljnije.

JUGOSLAVIJA mjesovita

kako niste izgubili duh vas duh je ponovo objesen 20 tih sklopili ste savez sa sotonom opet

Jugoslavija mjesovita nekad bila

kako tad tako sad isti ste i gori ubili ste jugoslaviju imate torevine sve procisceno ocisceno isto kao kod hitlera vi ste pravi zlikovci ima mjesta samo za vas nacionaliste VI STE ISTI KAO HITLER .............

TM770803

Svašta *****e ubijali Sarajevske Bošnjake većinom. Pa zar Bošnjaci nisu bili *****e?. Šta nas uče u ovim knjigama? Nego šta je saonih 9.000 deportovanih Jevreja u Jasenovac, ko je time rukovodio, tada nije bilo Luburića.

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras

Ne pijem dok Paja vozi

Neka ste vi izbrisali moje komentare jer vas boli istina i nisam nikog vređo . Krijete istinu ko zmije noge

/ Najnovije