Damir Arnaut: Zašto mi je stalo do istine na Kazanima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

7073610

puši ga.

Duduk

Pa jel se ovo javlja patriota i borac MrziteljPDA legenda naša što voli naše heroje

@10 bbr

Čuj ovog bolesnog dezertera šta piše, samo zna prosipati mržnju

Ne

Ne seri molim te dok voz stoji,gori si od scepe lazov,monter afera i mrzac bih

@10bbr

Znači da ste dezerteri i da sam pogodio žicu. A da, da si pravi Bosanac koji se dobro služiš jezikom ne bi ponavljo psovke nego bi rekao nešto pravo i to bez psovke, ali eto pošto ti je rječnik siromašan.....

Zelena beretka

E svaka ti čast Arnaute, ovako se brani i čast i domovina, a ne dodvoravajući se petokolonaškoj SDA i nekim borcima koje su se prodali za sitne pare, pa sad Bakirovim zastavama mašu...Samo istinu, bez oraha u džepovima i nikako drukčije!

@10 bbr

Dezerteru i Dijasporo nemaš šta reći pa ponavljaš ko papiga il papagaj, da si Bosanac domaćin ih šta bi mi sve rekao

Ja

Svaka čast, Damire!

/ Najnovije