Čuvena virologinja o trećem talasu: Pitam se odakle ovo sve? Tu još nešto postoji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Uglavnom, zna koliko i mi.

Zong

E, kada "strucnjak" izjavi ovo: "Jedini zaključak da molimo Boga da ne mutira i nestane" znaci da smo na nivou da skacemo oko vatre i vristimo.

Pantagruel

Zna se tačno kako je izašao. Osoblje laboratorija četvrtog stepena biološke bezbednosti se nije pridržavalo propisanih normi zaštite na radu. Bilo im je teško da se pri svakom izlasku tuširaju najpre u gumenom skafanderu, a potom još 10 minuta bez njega. Izlazili su na pauze za ručak u zaštitnoj odeći iz laboratorije i potom se vraćali u nju. A instrumente korišćene u eksperimentima nisu na propisan način sterilisali nego su ih bez toga prenosili iz jednog u drugo odeljenje. I tako su radili mesecima.

@ Pantagruel 03. 04. 2021. u 03:25:41

Ta laboratorija je u vlasnistvu amerikanaca i francuza.

Tango

Uz svo postovanje izjaviti ovako nesto: "On nije ispao iz laboratorije. Nije isključeno da je neko radio pa je slučajno pobjegao." moze samo neko ko je senilan. Ne zna sta govori, je li ispao ili nije ispao iz laboratorije. Od nekoga ko je imao toliko iskustvo ocekivalo se da barem spoji dvije recenice kako treba.

KLOSA

DALI IKO KONTROLISE MEDIKAMENTE NE FARMACEUTI MOGU DOCI DO PODATAKA PACIJENATA LAGANO TO NESTO TESKO STAVITI U PAKOVANJE NA PRIMJER ZIVI KAD VECINA BOLESNIH KORISTE GOTOV ISTE

.

Zna se tačno kako je izašao. Osoblje laboratorija četvrtog stepena biološke bezbednosti se nije pridržavalo propisanih normi zaštite na radu. Bilo im je teško da se pri svakom izlasku tuširaju najpre u gumenom skafanderu, a potom još 10 minuta bez njega. Izlazili su na pauze za ručak u zaštitnoj odeći iz laboratorije i potom se vraćali u nju. A instrumente korišćene u eksperimentima nisu na propisan način sterilisali nego su ih bez toga prenosili iz jednog u drugo odeljenje. I tako su radili mesecima. ka Pantagruel Svaka čast, pa ti znaš sve detalje! Nismo ni svjesni kavi stučnjaci žive među nama i dijele svoje ekspertno znanje pi portalima besplatno! :-P

Mikula

Ova baba od 100 godina je do sada dala toliko pogresnih procjena da uopste nije validan sagovornik po pitanju Covida.

/ Najnovije