Crna boja, pomor ribe i rakova...: Je li ovo kraj rijeke Neretve?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Mi ako se ne dignemo protiv ovih tajkuna i seljacke mafije, izgubit cemo sve ljepote ove prelijepe zemlje. To je nepovratna steta

Tajkun

Mi ako se ne dignemo protiv ovih tajkuna i seljacke mafije, izgubit cemo sve ljepote ove prelijepe zemlje. To je nepovratna steta ka Ja1 Pa digni se brecako smeš. Šta je marvo, sikter!

Matrixus

To je trebalo zabraniti prije početka bilo kakvih radova i izgradnje. Neki su uzimali pare i potrošili 4.5 miliona KM za nekakav projekat zaštite prirode, podizanja svjesnosti itd, postavljali po školama poneki plakat i tako to, nakon njihovih aktivnosti i četiri godina projekta ni jedan jedini članak, protest, javno obraćanje. To su vam sebični uhl****, ta nekakva nevladina građanskog društva organizacija i Misli o Prirodi. Toliko su mislili da danas evo imamo ovakvo stanje rijeke koja je totalno uništena. A ko će sad Misliti o Prirodi?? Kojoj Prirodi??!!

Svejedno

Glasali ste za one koji su to dozvolili.nhtjeli ste demokratiju i kapitalizam. Demokratija je i kad glupani glasaju i kad pametni ne glasaju. Ocigledno ljudima nije stalo do neretve ukratko, a ni do njih samih.

drsa

Nemojte ljudi o ovim temama sad dok traje izborna kampanja.. Jbo Neretvu, Unu, Drinu, Sanu, Bosnu, jbo sume i planine, rijeke i doline.. Niko nije bitan dok se lopovi ne dokopaju fotelja, kad dodju do fotelja pronacice nesto gore od Neretve, da zaboravimo ovo..

/ Najnovije