Čovjek koji je Tita skinuo s aparata: 'Bio je mrtav 10 minuta prije toga'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Drug Maršal TITO!!!! DA JE BOGDA ZIV!!!! On je znao jedini, zbog cega je postojao "Goli Otok" Drzao je sva g*vna, pod kontrolom. Sa njim je drzava i pasoš bilo priznato u cijelom svijetu.

Mostar

Tito je proglasena u top ten zlocinaca 20.stoljeca....

Proglasio ga ti?

Tito je proglasena u top ten zlocinaca 20.stoljeca.... ka Mostar Jes' al u Širokom možda. Vidjelo se po sahrani ko je ko bio. I on i krivousti degenerik Đmantu i Gojko Pakaš .... dok je Titu došla na sahranu cijela svjetska elita njima su na sahranama bili neko od članova porodice i dva paščeta s ulice.....

Jednom

Svaka regija,drzava ili konzinent ima srecu ako se na tom podrucju rodi bar jedan znacajan COVJEK,a eto mi s.o imali tu srecu i bojim se da vise nikad se ovdje rodit COVJEK Marsale Tito Josip Broz nek mu je slava i vjecna hvala za zivot koji nam je pruzio ua vrijeme svog ovozemaljskog zivota.HVALA TI !

Šaban je sve zakuhao!

Imao je sve instrumente da,zauvijek sa ovih prostora, eliminiše nacinaliste, ustaše, četnike, baliste, iridentu. U IME NARODA I NARODNOSTI je sve stavio pod tepih i zamrznuti sukob je kulminirao ‘90-tih godina kada su Slovenija, Hrvatska uz pomoć Njemačke a malo kasnije i Muslimani u BiH, rasparčali ideju Jugoslavije kao nadnacionalne države svih Slavena. Danas BiH opstaje kao Protektorat i juri u raspad po istom ključu. Tri naroda koja nemaju volje i želje da grade već da razgradjuju. BiH je propala onog dana kada i Juga.

/ Najnovije