Christian Schmidt razgovarao sa Benjaminom Karić

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Igor

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! A sad nazad u mladomuslimanski rezervat.

MrziteljPDA

Banjamina je toliko razroka da jednim okom gleda Visokog predstavnika a drugim u Trebević! Ha,ha,ha! Pa gdje ih nalazi Nikšić?! Ovo mora da trpa onaj levat iz Gračanice Mašić!

C

Cvijece za upravnika , kao nekada ranije vise puta

Bit ce, izgleda, i prasetine

na pitu mladih muslimana…

NiP

Krenuo si od repa,upitan tvoj uspjeh

Za igora

Nemoj protiv alije mozda ti je tata

Karrabaja

Burda fashion

Daj ba

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! A sad nazad u mladomuslimanski rezervat. ka Igor Jugoistok Engleske na pocetku i Njemacka poslije su dobili itekakvo bombardovanje u 2. sv. ratu, a vlahadija dvije petarde na dva mosta a kukaju i naricu glasnije i jace od jevreja u Jad Vasemu. Vuci gubicu u krmetnjak i zderi isusa iz stojadinova motora gurbete genocidni krvolocni isilovski.

.

Cvijece za upravnika , kao nekada ranije vise puta ka C Judenfrei

Deža vu

istorija, historija, povijest se ponavlja. Muslimani sa cvijecem docekuju okupatora u Vijećnici.

@

MrziteljPDA: A Fadil Novalić ima baš preljepe očice a ako neznaš namjestit sako obrati se Fadilu

/ Najnovije