Centar za životnu sredinu upozorava: Hitno smanjiti emisije štetnih gasova u BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Jako smo bogati sa ergentima , pa bi trebali još kupovati i struju. Ne valjaju hidroelektrane, ne valjaju termoelektrane. Kada Centar za životnu sredinu pronađe neki eko energenat poput plina u BIH onda ćemo preći na te energente koji su puno zdraviji. Do tada bolje živjeti u smradu nego umrijeti od gladi. Kada 95 % država evropskog kontinenta prestane koristiti energiju iz uglja, tada ćemo i mi donijeti istu odluku.Samim tim što se globalna temperatura povečala za 1,5 - 2 stepena to su ogromne uštede i smanjenje korištenja energenata. Čumur je zakon.

BiH

Par NV organizacija dobiva pare od EU da ugasi struju za 3 miliona stanovnika BiH pa da onda po duplim cijenama uvozimo. Gdje je tu privreda koja treba jeftinu struju? Ovi aktivisti su drustveni neprijatelji.

Bosanac 100%

Treba iskljuciti termoelektrane i ukinuti napajanje strujom a ove strucnjake koji traze ukidanje termoelektrana natjerat nek obezbijede napajanje struje bez zagadjenja okoline. Ovim pametnjakovicima treba dati zadatak da predloze pametnije rjesenje. Jadna je drzava kad dizvoli budalama da predlazu unistenje resursa. Svi bi mi voljeli manju zagadenost ali ovi papci su protiv hidrocentrala,protiv termoelektrana,protiv nuklearnih elektrana a nemaju ideju za rjesenje.

/ Najnovije