Carl Bildt, čovjek koji "na duši nosi Srebrenicu i Miloševića", i lekcije o BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nbnjkmkklčk

Na duši Srebrenica nosi alija ;)

vafgaa

https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&t=4s

lkjdjjpgrop

Vaša deca treba ovo da poslušaju. Ni sin mu nije nevin ;)

mkdmlČlkl

Gledam I ovog tunju, sunce ti poljubim žarko ambasador u Londonu a vidi mu engleskog. Pa prosečan taksista bolje govori.

Fasisti

Poklopac nasao lonac , fasisti!

Jusuf

Hvala Bogu, pa je došlo vrijeme da jednog, po jednog ove smutljivce i poluzločince otkrivamo. Svaka čast Vele! Samo naprijed!

Mile

Ovim bosnjama ne valja niko ko je dobro sa srbima ili hrvatima.

nkvbkkkk

"Slavni engleski istoričar nole malkom" prvo nije nole pa potom ni slavni istoričar pa onda nije napisao ovo što mu se pripisuje. Noel malkom je novinar koji se čitav život bavio novinarstvom a kako je završio istoriju napisao je jadavo štivo nevredno površno i bez naučnog utemeljenja.

Mostar

U BiH zive tri vjere, dvije nacije i jedna u nastajanju, tri povijesti, tri istine, tri pogleda na sve.....i sve je razlicito toliko da nemamo himnu, zastavu, cak je i glazba himne plagijat neke niskobudzetne sci fi serije. Frankestajn i nista drugo je BiH, osudjen na mrcvarenje i smrt u patnji i bolu

TITO USTAO IZ GROBA

ko nosi na dusi srbe ubijene u kravice1993 vi i jeste plemena u pravu je BILD nemas pojma kiliko je u pravu

Aida Bukva

Svi su nam krivi. Mi nismo krivi. U ogledalo se nismo spremni pogledati.

vjhbjnjljl

zbogom amela zbogom, aide mi moje ;)

Guest

Guest @ Mostar Ti prije BiH raspadao se i umirao,a ne modao umrijeti. I ivaj bild pokvarenjak ozenio radodajku iz Italije. Zar svijet ne vidi ko je ova vucibatina.

Guest

Guest @Aida Bukva Prezime ti sve govori suti ne pricaj sakrij svoju genetuku.

jvjhhjljčč

Ajde bre pustite šuplju srbi tri vere i aj da se objedinjujemo i skratimo priču ;)

A-ha

Ovog šufta i fašistu treba što prije udaljiti od Bosne za sva vremena i ne dati mu da kroči na tlo ove zemlje. Opet se pojavio da pravi smutnju, ali neće moći kao prije 30 godina. DNO dna je ovaj smutljivac i monstrum

A-ha

Zašto niko do danas u ime države BiH nije podnio krivičnu prijavu protiv ovog bijednika, za sve zločine kojima je dao svoj doprinos?

Djokica mali

Vjecito zatrovani geni u bijednika i genocidasa. Svjesni su da su im sva buduca pokoljenja osudjena i obiljezena zauvijek kao zlocinci protiv covjecnosti i djetinjstva jos nerodjene djece. Geni su im zauvijek zatrovani vjecito.

Dudek Krivousti Njofra

Da su bosnjaci NAROD koji pamti Bildt bi to dobro zapamtio...DJIKANI bi ga ...

zizi

Covjek koji je zbog komada p...e voditeljice sa SRNE iznevjerio ljudske vrijednosti! Tebi na obraz necovjece! Dodje sve na naplatu, kad-tad. Karma je cudo! Zna li ti zena?

/ Najnovije