Canon Ljetne priče 2017. – Osvojite nagradu u vrijednosti 3000 KM!

Radiosarajevo.ba
Canon Ljetne priče 2017. – Osvojite nagradu u vrijednosti 3000 KM!
Canon u skladu sa svojim novim sloganom „Live for the story“ (živi za priču) potiče ljude da pronađu posebne trenutke u svojim životima, bez obzira na to gdje su ili šta čine.

Canon stoga poziva sve fotoentuzijaste da podijele svoje uspomene i sudjeluju na nagradnom natječaju Ljetne priče na kojem mogu osvojiti vaučer za putovanje u vrijednosti 3000 KM.

Dobitnik ili dobitnica nagrade moći će zaista doživjeti na hiljade posebnih trenutaka. 18. jula 2017. godine, a završava u 23:59 (SEV za ljetno računanje vremena) 31. augusta 2017. godine.

Ljetni događaji i nezaboravne avanture trenuci su koje ćete ovog ljeta bilježiti svojim objektivom. Razlog za to je fotografski natječaj koji organizira kompanija Canon CEE.

Konkurs je namijenjen svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine koji se prijave na web-mjestu www.canon.ba/summerstories. 

Sudjelovanje je jednostavno: putem web-mjesta pošaljite svoju najdražu fotografiju kojom ste zabilježili neku od ljetnih dogodovština i popratite je opisom dužine do 750 znakova. Kod izbora najboljih fotografija razmatrat ćemo ne samo fotografiju nego i njen opis. Osoba koja osvoji glavnu nagradu dobit će vaučer za putovanje po vlastitom izboru u vrijednosti 3000 KM kojim će sebi ili drugima priuštiti mnogo nezaboravnih doživljaja.

Članovi žirija u nagradnom konkursu poznati su blogeri Mirza Demirović (glavni influencer) i Tinka Milinović. Fotografija im je izuzetno važna u životu, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu, no ni Tinka ni Mirza nisu profesionalni fotografi iako su mnogo puta imali priliku stajati iza tražila Canonova fotoaparata – ali i ispred njegova objektiva. Treći član žirija bit će predstavnik tvrtke Canon.

Trideset najboljih fotografija po izboru žirija, uključujući prvonagrađenu, bit će izložene na javnoj izložbi nedugo nakon završetka natječaja.

Sve informacije možete naći na https://www.canon.ba/summerstories/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije