Brodolom Live: Dubioza kolektiv zapalila tuzlansku publiku

Radiosarajevo.ba
Brodolom Live: Dubioza kolektiv zapalila tuzlansku publiku
/ Foto: Different Style
Festivalsko izdanje Brodoloma počelo je sinoć, koncertima bendova Rock School Blues Band i Dubioza Kolektiv, na Live stageu.

Premijerni nastup pred tuzlanskom publikom imao je sastav mladih muzičara iz Mostara - Rock School Blues Band - koji su odličnim izborom i savršenom izvedbom, nekih od najbolji rock i blues hitova, oduševili publiku.

Malo prije ponoći počeo je nastup grupe 'Dubioza kolektiv' koja je odmah "zapalila" okupljene. Izlazak na scenu pratile su ovacije i gromoglasan aplauz koji se širio publikom.

Nakon nekoliko godina pauze tuzlanska publika je poželjela energičnu svirku najpopularnijeg benda u regionu.

O tome koliko je Dubioza slušana i popularna svjedoči vrhunac večeri, kada su na scenu pozvali najmlađe posjetioce, koji su došli u pratnji svojih roditelja, da im se pridruže na sceni i skupa otpjevaju hit "Kažu".

Komentari posjetilaca, koji su se mogli čuti poslije nastupa su da atmosfera na jednom koncertu, u Tuzli, dugo vremena nije bila bolja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije