Bravo, šampione: Tomislav Cvitanušić stigao u Sarajevo nakon što je osvojio Mount Everest

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opaska

Tomislav Cvitanušić nije alpinista, on je visokogorski penjač. To nije isto!

ForzaSud

To je taj tim, al se vala i ovaj Gafić provaljuje, koliko mu se ušlihtava, samo da bi mu se ime ili slika pojavila na nekom članku.

Alpi

Gafic je planinar, ovaj sarlatan je turisticki penjac koji je isao sa bocoom kisika i turistickim vodicem. Ono sto je on osvojio je stvar novca i volje, a ne alpinizma. Alpinizam je nesto drugo, i da se bavi alpinizmom zagino bi na prvoj krivini na bh planinama. Sarlatan i ublehas, zeljan samopromocije.

Sabina Šabić

Da je neki frajer osvojio bi K2. Neš ***!

Tomin...

...PR je nezaustavljiv. Znate li da nam djeca osvajaju medalje iz znanja i nauke? Mozda se provuce neki mali clanak, ali to niti neko placa, niti neko cita. Je li tako @rs?..

spijunovic

Tomo patetika je ustvari Tomo mason, US embassy ovo ono...agresivna promocija tog staleza/loze preko Radje, DIF ovo ono...mh mh

WRTheft

Kad se plati ova samopromocija, danima ne silazi iz top članaka, koliko je to samo važno. To je bitno za Tim...

Ne pijem dok Paja vozi

Vidim da su zbog ovog članka dijaspore ratnici na socijali počeli da padaju u trans

Qwerty

Gdje slika sa vrha

/ Najnovije