Bosne će biti koliko bude pravde za porodicu Memić

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Odnosi li se sve isto i za Mahmuljina???

Stoko

Odnosi li se sve isto i za Mahmuljina??? ka Mostar NEUMJESAN SI I NEKULTURAN AL' ŠTA OČEKIVATI OD KAMENJARSKOG FAŠISTE.

moke

Znaci, sto je vise SDA gamadi u zatvoru, vise ce biti i nase Bosne.

Bonasera

…… ka Ox<< Odlično napisano! Nema se šta dodati!

Ox

…… ka Ox Odlično napisano! Nema se šta dodati! ka Bonasera<< ... Bonasera, Bonasera, what have I ever done to make you treat me so disrespectfully?.... Ha? Valjal ova? hahah....ma jašta jarane.....

ccc

Najbolje da policija pohapsi i bez suđenja i dokaza zatvori sve na koje ovaj sumnja.

bake

dok je mene i seke pravde biti neće

Opet ovaj bolesnik sa deset nikova?Ox=moke=bonarosa=ccc=bake..saam sebi replicira i pumpa lajkove?!

sve JEDAN DEBIL sa dest nikova..e Moj SRBENDO...sta kazes, i za ovo kriv Bakir,.SDA,Islamska zajednica ..RADI TEBE I TAKVIH KAO TI,uclanicu se u SDA!..."Asim" he afera ejr je Bosnjak stelio posao na ODREDJENO(6 mjeseci)Bosnajkinji..a kada isto ucini GLAVNI U TUZITELJSTVU jedne drzave, Srbin,i to dozivotan posao-onda je to"mucka" , skloni ga se laganini u stranu i to je to..."afera" su respiratori koji je citav svijet placao kao i mi, ne valja Fikret jer je iz Srebrenice(steta za vas sto je prezivio,jeli???)..i o tome se palamudi mejsecima ali o SCVJETSKOJ BRUKI i "Ikoni"-ni riejci..ne daj Boze da je Bakir imao aferu poput Ikone ili stele psola..ne daj Boze,objesili bi ga dos ada.ø.to je ta podla"ljevica", to je ta ljevica koja NIKADA u svijetu NIGDJE niej bila pitana, to je ta ljevica koja je svugdje u svijetu DOZIVOTNA OPOZICIJA..ali ne...nasa"cetvorka"placena iz Srbije pametnija je od citavog svijeta ocito...RAHMET DUSI MOMKU ALI OVO JE SVE PRESLO GRANICE,OVO POLITIKANTSVO!

o

ovaj bot sda-ovski, mozda onaj vehabija iz austrije, sto ima posao da laje po portalima, ili onaj iz vodovoda, ali ne znam kako obraza ima. valjda papak kad se rodis, moze seljak iz sela, ali selo iz papka nikad. ubij se jadu bijedni.

/ Najnovije