Bosna i Hercegovina u kontekstu energetskog siromaštva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fikret

Važno je da Bicakcic nije energetski siromašan , kad on uzme sv na šta je zinuo onda možda i obični čovjek u BiH mogne postaviti neki panelcic na krov kuće.

Bob

Mi smo siromašni u svakom smislu, ali dajte nam Dodika, Čovića itd, ali svaki dan , to nama treba. Dok svijet ide mi se bavimo idiotizmima , j ... ekonomiju, standard, itd.

***

>>Mi smo siromašni u svakom smislu, ali dajte nam Dodika, Čovića itd, ali svaki dan , to nama treba. Dok svijet ide mi se bavimo idiotizmima , j ... ekonomiju, standard, itd. ka Bob<< I pustiti s-h vjestacku iredentu da obavi EU posao. .I. vam

Majk

Sto niste pisali pisali o juznoj intekonekciji i ruskom uticaju, ako nas ne povezu odosmo u dibidus bijedu. To ne pisete to?

HUKA

Mi smo osiromasili u mozak zato sto su nam oni sa mozgom otisli van BiH. Ovo sto je naroda ostalo sve je pod anestezijom.

/ Najnovije