Bosanski vitez podsjetio na dane kada je Bosna imala pomorsku flotu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kapetan fregate

Kakve vi muslimani imate veze sa tzv bosanskom flotom kad vas nije ni bilo tada na Balkanu? Zna se kako i kada su se muslimani pojavili na Balkanu.

Kapetan bojnog broda

Kakve vi muslimani imate veze sa tzv bosanskom flotom kad vas nije ni bilo tada na Balkanu? Zna se kako i kada su se muslimani pojavili na Balkanu. ka Kapetan fregate A kakve ti imaš veze s Bosnom i s njenom flotom ili s bilo čime bosanskim kad si ti hulja koja više voli tuđe govno nego svoj hljeb debilu retardirani? Ti znaš kad su se muslimani pojavili na Balkanu, a? A znaš li kad u katolici i u kojem svojstvu? Pravoslavci? Ili kakos e danas volite nazivati Srbi i Hrvati? Mada ni sa Srbijom ni sa Hrvatskom blage veze nemate, a da ne pričam koliko vas pravi Srbi i Hrvati vole i kako vas zovu...... Bosancima.... debilu neuki..

Axa

“Jadan je onaj koji se stidi svoje zemlje, svoga grada ili sela... dok želi biti ono šta sigurno nije, a skupina kojoj se želi prikloniti ga uz sve to gleda kao ušljiva psa, koristi ga kako god može dok mu se posprdno ruga iza leđa….. To je isto kao da se cijeli život stidiš svoje majke i svoga oca, koji su ti podarili život na Ovome Svijetu i gen koji u sebi nosiš i koji prenosiš na svoju djecu”

vb

Kakve vi muslimani imate veze sa tzv bosanskom flotom kad vas nije ni bilo tada na Balkanu? Zna se kako i kada su se muslimani pojavili na Balkanu. ka Kapetan fregate MI muslimani iz Bosne iz Hercegovine smo potomci i Tvrtka i Tomaša kao i Mehmeda i Sulejmana, potomci smo i Katara i Patarena, i Bogumila i Sufijskih derviša i MI volimo Bosnu, ona nam je u srcu i u duši, i mi ćemo za nju i poginuti ako treba, kako ginemo i kako na nas napadate vjekovima klošari ulizički. A to što to u tvoj retardirani, neuki, fašistički mozak ne može stati je tvoj problem. Bosna nam je domovina, a svima vama kojima je Bosna nužno zlo, vama koji se trudite da zarad tuđe zemlje koja vas iskorištava kad su kakvi izbori i prebrojavanja a sere vam po glavama kad okrenete leđa i smije vam se, svima vama kojima ne treba Bosna, želimo sretan put u jednom pravcu iz nje, ali zapamtite kvislinzi, domaći izdajnici i fašisti: Iz Bosne ni grama zemlje nećete ni na opancima ponijeti, niste u nju ništa ni donijeli, a sve vam je dala. Fukaro fašistička! Eto kakve veze mi muslimani iz BiH imamo s bosanskom flotom i svime što ima bosansko ime.

zoma

MI muslimani iz Bosne iz Hercegovine smo potomci i Tvrtka i Tomaša kao i Mehmeda i Sulejmana, potomci smo i Katara i Patarena, i Bogumila i Sufijskih derviša i MI volimo Bosnu, ona nam je u srcu i u duši, i mi ćemo za nju i poginuti ako treba, kako ginemo i kako na nas napadate vjekovima klošari ulizički. A to što to u tvoj retardirani, neuki, fašistički mozak ne može stati je tvoj problem. Bosna nam je domovina, a svima vama kojima je Bosna nužno zlo, vama koji se trudite da zarad tuđe zemlje koja vas iskorištava kad su kakvi izbori i prebrojavanja a sere vam po glavama kad okrenete leđa i smije vam se, svima vama kojima ne treba Bosna, želimo sretan put u jednom pravcu iz nje, ali zapamtite kvislinzi, domaći izdajnici i fašisti: Iz Bosne ni grama zemlje nećete ni na opancima ponijeti, niste u nju ništa ni donijeli, a sve vam je dala. Fukaro fašistička! Eto kakve veze mi muslimani iz BiH imamo s bosanskom flotom i svime što ima bosansko ime. Dosta tog si napisao točno ali Temelj svake države je RED i ZAKON.Toga ti nema kod nas!Ustav se ne poštuje od onih koji bi trebali da to čine.Bakir pokloni ratnu odštetu svome jaranu Vučiću bez da se dogovara sa "ostalim".Ubijanje ne muslimana civila i vojnika na naj svirepiji način od strane Armije BH skoro pa nije procesuirano.Kad nema PRAVDE kako bi ti želio da se voli BiH?

5

kakva nepotrebna prica, cuj flota, Tvrtko itd.. svasta

/ Najnovije