Bosanka na krovu svijeta: Lejla Njemčević u razgovoru za Radiosarajevo.ba otkrila tajnu uspjeha

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa kauča

Bravo

Ne pijem dok Paja vozi

To je za BiH 🥇♥️

sarajlija

Ne bih želio da me neko pogrešno shvati, svaka čast Lani Pudar, ali ovoj djevojci treba davati više medijskog prostora i podrške (bar 10% onoga što se daje Lani). A uz to biciklizam je polpularan u BiH. Uglavnom da si prvak u igranju klikera treba ga podržati.

nedzad

rodjena tanovic, sto je ne cini bosanskom nego hercegovkom i vi to u sarajevu jako dobro znate i odakle. zamislite isti kraj kao edin dzeko

Matrixus

Lejla je zaista primjer talenta, upornosti, odricanja a evo vidimo kakve je sve uspjehe ostvarila, a ona ne priča o sebi kao neki nego ide dalje i osvaja još više. Treba je podržati, proširiti mrežu sponzora i pomoći joj, na individualnim sportovima ne treba štediti, vidimo da pojedinci najbolje predstavljaju boje naše zemlje. Bravo Lejla, želimo ti još dosta uspjeha.

/ Najnovije