Boro Kontić napisao knjigu o Zdravku Grebi: Profesore, nedostaješ kao kiseonik

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dekan

Ma ne znam vala.. Kontic mi je previse ozbiljan, cinicni, realni lik i lik koji je uvijek htio pomoci mladima, za razliku od demagoga i supljatora Grebe,

Marsal

Ukinite ove komentare na ruskom. Nek idu putinu nek pisu sta zele, sibir im ne gine.

Dragan

Legende nase. Bravo Boro.

radio zid

zid je bio pravi svjetionik u ratu

Sa

Eeee, kakva je ton bio "osoba"! Kakav karakter! Mogao si mu pamet u rukama držati. Profesorov duh je bio zaista opipljiv. Kakav dobri duh Sarajeva. Kad sam slušao profesora Grebu kako priča o bilo čemu, osjećao sam kao se kad dijete jede najljepši slatkiš. Neka mu je vječna slava. I uvijek ga se trebamo sjećati.

Celo

Hala ti Boro

snack

ima li sto epohalno boro?

/ Najnovije