Boris Dežulović: „Hod za život“ zločinca Darija Kordića i ubijena beba Sejo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoran

https://www.youtube.com/watch?v=_1BvCI2i_kk&ab_channel=Jutarnjilist

Gojko

https://www.youtube.com/watch?v=_1BvCI2i_kk&ab_channel=Jutarnjilist ka zoran On u ubijanju svih onih drugih ne vidi problem, jer se smatra da je na krizarskom putu i mirno spava, vjeruj mi. Fanatik nema vjeru i naciju.

Guest

Guest Zar je moguce zlocinca zvati -covjek ? Zar je moguce ubice,lopove,silovatelje zvati gospodin ? Eh tako zovu ove da 0se covjek najezi od pomisli njihovog djelovanja i prozivanja.

Pamti bošnjaće nemoj spavat!!

.

2b

I ovaj i ovakvi, oni koji su dočekali ovog degeneričnog kretena svečano na aerodromu traže taj nekakav Izborni zakon i Treći entitet u ovojh Bosni, da mogu opet iz tog geta da istjeruju, siluju, pale, pljačkaju i ubijaju one za koje smatraju da nisu isti kao oni? I svi mi šutimo i gledamo to?!? kakav smo to mi narod i budale jbt?

Dudek Krivousti Njofra

Veliki Dežulović, veliki čovjek veliki antifašista....

Brko

Promicatelji europskih vrijednosti.... Ono bi da štiti ljudska prava nerođene djece a rođenu je sa osmjehom ubijao. Kakvo licemjerje crkve..

Db

Stvarno je to u Ahmicima strasno.Koliko znam Kordic je osudjen po zapovjednoj odgovornosti.

Db

Patkovic,Buza,Mahmuljin,SeferAtif,Rasim,svi pobrojani su imali zone odgovornosti i u tim zonama zlocine a nije im "kao dokazano"a neki su osobno ubijali.prepoznace se kad budu citali!!!

UJKO

Veliki Dežulović, veliki čovjek veliki antifašista....sta mislis da ga *** pa da izrodite jos ateista prokletih od Boga

Kakav on takav mu i predsjednik

Ovo cudoviste je zensko rodilo,nadala se da ce postat covjek,ali monstrum ga gradio,pa je monstrum i postao.Cudi me da ga milanovic ne odlikuje.

Db

Ovo cudoviste je zensko rodilo,nadala se da ce postat covjek,ali monstrum ga gradio,pa je monstrum i postao.Cudi me da ga milanovic ne odlikuje. ka Kakav on takav mu i predsjednik naravno i treba da ga odlikuje.gdje si ga vidio i od koga si cuo da je on Ubio???kad harmija svoje generale pohapsi po zapovjednoj odgovornosti i osudi e onda cemo da pricamo a dotad lezite kerovi licemjerni!!!

/ Najnovije