Bolna ispovijest poznate glumice: Silovana sam u djetinjstvu, duša vam zauvijek strada

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sad ce biti fora to govoriti ima li koja da nije morat ce se traziti kao igla u plastu sijena koja nije nista vise ne vjerujem nijedno a narocito poslije godinaaa prijave

@koel

Jel vidis ti kakve komentare dobiju djevojke/zene nakon sto se odluce progovoriti? Ne vjeruje i osudjuje samo onaj ko je i sam ucestvovao u tako necemu!

@@koel

Jel vidis ti kakve komentare dobiju djevojke/zene nakon sto se odluce progovoriti? Ne vjeruje i osudjuje samo onaj ko je i sam ucestvovao u tako necemu! ka @koel Nisam učestvovao u nečemu takvom, ali osuđujem šutnju (prikrivanje počinitelja). Za to se krivično odgovara pred nekim sudovima. Ako su šutile da bi dobile uloge ili na bilo koji način napredovale u poslu, nisu ništa bolje od ovih koji su im to uradili

Div

Jel vidis ti kakve komentare dobiju djevojke/zene nakon sto se odluce progovoriti? Ne vjeruje i osudjuje samo onaj ko je i sam ucestvovao u tako necemu! ka @koel Nisam učestvovao u nečemu takvom, ali osuđujem šutnju (prikrivanje počinitelja). Za to se krivično odgovara pred nekim sudovima. Ako su šutile da bi dobile uloge ili na bilo koji način napredovale u poslu, nisu ništa bolje od ovih koji su im to uradili ka @@koel<< Da si i sam silovana žena znao bi šta to znači u našem društvu prema tome poklopi se i šuti. Ove žene su bile djevojčice kad se to desilo, nisu se znale obraniti od predatora kao što bi to uradila zrela žena. One nisu krive za ono što im se desilo. Nadam se da ćeš imati kćerku pa ćeš o ovome drugačije razmišljati.

/ Najnovije