Biserko, Perović, Pešić, Vllasi, Mesić i David-tvorci nove Islamske deklaracije!?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Samo Radio Sarajevo može izvlačiti članak iz opskurnog Pečata :). Valjda da potpiruju "rasprave" umnih zagoretina, ne bi li kriminalna trojka ipak ušćarila koji glas na sljedećim izborima.

Dopisnik iz Aljine fildzan drzave

Svi su nam krivi. Mi nismo krivi. U ogledalo se nismo spremni pogledati.

Nije ih Hitler tek onako zelio unistiti!!

.

mile

"jaki srbi".. baš.. Lazović, Pejanović, Biserko.......veći srbi nego što je Sejdo Komšić hrvat.

Guest

Guest @ ej Dobro si napisao samo si zaboravio sebe kao predvodnika navesti i to ono najvece.

071

Ma ja @Mile, ti si vrhovni sudac koji određuje ko je Srbin a ko nije :). Valjda oni koji ne pravdaju ratne zločince i imaju više od dva razreda osnovne škole nisu Srbi? Taj tvoj je baš reduciran identitet, a nije kakva pljačka po pitanju kulture, obrazovanja ili nauke (onih stvari koje definišu zrele političke zajednice, i kojih se pripadnik ne stidi). Kod primitivaca je najgore što se rado deklarišu kao takvi, samo je tužno što živimo u vremenu u kom to (za sada) i nije tolika sramota.

Marsal

Zlo je drugo ime srbije. Ta politika ce skoncati potpuno suprotno od zacrtanih ciljeva kriz sanu.

Tika tak tik tak

Braca Tarabici su vas uvili u crno, sve polako dolazi na svoje mjesto . Panika vas hvata u Srbijii , sve frustracije bacate na pucanstvo Bosne i Hercegovine. Samo zapamtite ako predeteliniju toleancije onda ce te vidjeti pravo lice i junastvo ovog pucanstav.

hrkljus

"Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj istoriji", pisao je Koča Popović u svom dnevniku pred smrt 1992. godine o braniteljima srpstva i "Srbima po profesiji".

HashimQ

Fašistički sistem laži i propagande traži stalno neko opravdanje za svoje postojanje i djelovanje. Opet su se upalili i lože svoju Borg narodnu masu da druge treba asimilirati. Ovo je samo znak da čekaju pogodan trenutak, tj događaje u 2022 godini, vjerovatno invaziju Rusije na Ukrajinu koja će značiti i početak novog Svjetskog rata. Ali ovi Gebelsovci Genocidaši ne spavaju, ali sve se zna!! Ko god je antifašista za njih postaje javni neprijatelj..isprani mozgovi...

Nineinchnails

Pa čovječe, ova fašistička propaganda nikada stati neće.

/ Najnovije