Bili smo u Dubrovniku: Kafa je papreno skupa, osim ako ne kažete da ste iz Sarajeva

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Pa kako ovo, ja sam zaprepasten?? Kaze ovdje DEBiljan, te tzv. profil "Bosanac" da se nas dolje mrzi i da bolje da ne idemo?? Ovdje ispada da nas se voli? Ja sada nista ne shvacam, zbunjen sam, kome da vjerujem?

Omg

Ovo kao da je pisao neko ko nikada prije nije bio u Dubrovniku. Jedino mi cijena parkinga zvuči nevjerovatno. Doduše, baš moraš biti neupućen da parkiraš ispred grada. Ostaviš auto u Osminama, Kuparima i sl., dodješ rahat Libertasom do Lovrijenca, npr.

Hercegovac u Bosni

Kod nas su ljudi puni nekih glupih iluzija kao ova ,navedena u tekstu. Rješavajte se iluzija za svoje dobro.

Db

UH JBT PA ZAR NISU USTAŠE DOLE,DOBRO STE GLAVU IZVUKLI.STA CEMO SAD???

Padoste na "navlakushu" :):)

Ova korpica je 3 i 6 €ura...ne kilo :-D Skupo je dole,nema zbora...ali ko zna sheme,moze se i "jeftino" proc'...svake godine sam po 15-20 dana u i oko Dubrovnika,nisam nikad kafu platio vise od 9Kn...Lidl tu,jeftinije nego kod nas...riba ujutro u Srebrenom,moze se trpit'...sve u svemu,nije strahoba...a domaci seljaci ne vole nikog',da se razumijemo...ne vole ni sami sebe...samo lova je cimbenik ;-) i da,da ovom nepristranom spomenemo zenskinje u familiji,da ne zaboravimo..

Dobrinjac

Cejf nije skup! A nas i pripaze istina!

@Db

UH JBT PA ZAR NISU USTAŠE DOLE,DOBRO STE GLAVU IZVUKLI.STA CEMO SAD??? ka Db Jesi Db to jest dupla budala il Debela budala

Bili smo u Dubrovniku naslov? Isto ko da su bili na Maldivima, pa da nam cudo nevidjeno opisu. Dobro je vise price posto kafa u Dubrovniku. Za kokuze je vazda imala Bembasa ili Vrelo Bosne.

.

af

Uglavnom čisto poređenja radi... U samom centru Sarajeva kugla ili kolač ili piće koliko košta recimo u Marshall's Gelato & Cakes u Kulovićevoj? Kad već pametujete o DU, koliko košta neki sendvič kod Džeke u restoranu? Koliko su ono čevapi kod Ferhatovića i još ponekih aaa da ćevap marka :) Dakle, svuda ima deračine, ali ako se raspitaš gdje nema, sve je jeftinije, zar ne?

Objektivan i nepristran

Cak je i u Paneri pita poskupila, al jbg, odlicna je, pa se vazda nakrljam k'o ista... :)) A ti cevapi, ma nista to, muslimanski cevap bez krmetine to je, sto kaze Sosa, ki supa bez rezanci :)). Samo grok, grok, tele sa suko uticnicom, onda je ono meni masno kako ja volim, a nula bodova muslimanski posni cevap od teletine i ovcetine, to nek jedu deibiljan i "Bosanac" :))

Stern

Dosta talijana otvara slasticarne. Zato je slaja skuplji, ali odlican

Objektivan i nepristran (Adi, Db, Gost, Ivan, itd ....)

Lijepe riječi su ukras !

Name

Ubleha prica.

Tuner

Znaci u cijelom dubrovniku ako si iz sarajeva nista ne placas novinarcicu?

Adi

Nije dubrovnik nikad abio za busansk efulare, osim toga ko vas hebe derali ste na bjelasnici, i jahorini tri puta vise od dalmacije, a sadrzaj ko u ugandi, to nepisete, ***

Ho

Pa kako ovo, ja sam zaprepasten?? Kaze ovdje DEBiljan, te tzv. profil "Bosanac" da se nas dolje mrzi i da bolje da ne idemo?? Ovdje ispada da nas se voli? Ja sada nista ne shvacam, zbunjen sam, kome da vjerujem? ka Objektivan i nepristran Ti si Samo glup, nista vise. Ne zamaraj se bez potrebe.

Ja

Bogu fala da pročitam tako nešto lijepo, niko nikog ne mrzi, budala ima u svakoj zemlji koji izazivaju neted i laži. Sve za pohvalu.

/ Najnovije