Bila jednom jedna himna: "Jedna si jedina, moja domovina"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

To je himna svih nas koji BiH smatramo svojom domovinom i trebamo je pjevati s ponosom Zastava sa ljiljanima je nasa historijska zastava i trebamo je nositi s ponosom Svi ostali koji drugacije misle neka se upute prema svojim domovinama …Bog i Bosna TACKA

Seronjo?

>>jeli onih osmanlija okupatora sto su do prije 120 godina ubijalii silovali po balkanu ..................nije to tako davno bilo odtada se turci nisu promjenili nista niarap isti kao prije 100 godina ........bicuju ubijaju terorisu siluju imajuhareme josuvijek robove diktatori divljaci plemena jos uvijek ka kojih tvojih pradjedova<< Onih slavesnkih majmuna pradedova kojim su došli sa kazanom hagraša Ćirilo i Metodije ulili procije srpske nacije?

Kosta

Uzas...muslimani se pozivaju na "tisucljernju" zemlju a naselili se pre 350 godina??!!

Prokleti su oni

sto u Bosni i Hercegovini žive , a pljuju po njoj .

Gh

To nije nikakva himna nego najobicniji merlinov plagijat narodne pjesme "s one strane plive". Ali kod bosnja i ocigledan plagijat moze biti proglasen za himnu.

@rbih

To je himna svih nas koji BiH smatramo svojom domovinom i trebamo je pjevati s ponosom Zastava sa ljiljanima je nasa historijska zastava i trebamo je nositi s ponosom Svi ostali koji drugacije misle neka se upute prema svojim domovinama …Bog i Bosna TACKA ka R BiH To nije nikakva himna nego najobicniji merlinov plagijat narodne pjesme "s one strane plive". Ali kod vas bosnja i ocigledan plagijat moze biti proglasen za himnu.

Bošnjanin

Još uvijek je u uvijek će i biti himna naše Domovine, baš kao što je i zastava sa ljiljanima jedina legalna zastava Republike Bosne i Hercegovine. Nametnute simbole i himne ne prihvatamo!

Mother1

Ljepota od himne i izvorne zastave sa Ljiljanima.....za ovo se gine i u odbranbeni rat ide

Da ti

Ljepota od himne i izvorne zastave sa Ljiljanima.....za ovo se gine i u odbranbeni rat ide ka Mother1 Si već počeo da kopaš rovove i čistiš oružije jel tako. Samo je tvrda zemlja dijasporska

/ Najnovije