BiH po smrtnosti od COVID-a osma u svijetu - prognoze kažu da nam najgore tek slijedi?!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Da Kloc do-dick I covic jarac nisu I talu sa kakirom I da sve funkcioniše za dobrobit naroda (kojeg oni zovu konstufivni) sad bi bili vakcinisani. Ovako nam je zafrkano. I ni jedan od ministara ili 3 konja se ne osjećaju odgovornim.

Elenorin

Vazno je da ekonomija dise, i pustite ljude da ulaze u ovu zemlju bez ikakvih nadzora. Ekonomija zasnovana na kafanama i fastfudovoma i toboze otmjenim restoranima.

!!!

Da ova vlada podlijeze odgovornosti narodu davno bi pala, ili bi sami spakovali svoje kofere, pokupili se i sami se smjestili u zatvore.. OVO SE ZOVE IZDAJA NARODA, BEZ PRESEDANA. GINE SE KAO U RATU, A ODBRANU NAM NISU PRUZILI! MALO JE RECI NEKA IH JE SRAM!

RADIO SARAJEVO BEZOBRAZLUK

BEZOBRAZNICI MRSSSSSS SAMO PANIKU SIRITE

Red Shadow

Nije ni cudo, obzirom da nas SDA klosari lijece!!!

dzemila

Hahaha kako su samo vidoviti...promo vakcina...ali dzaba opet raja neće da je primi

SalBeano

NY Times piše da je BiH treća, a ne osma, po smrtonosti na svijetu!!

/ Najnovije