Bh. povorka ponosa sutra predstavlja medijsku kampanju

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Lijepe riječi su ukras

jubi

Lijepe riječi su ukras

Guest

Samo me zanima čime se ponosite, blokirate grad da bi dobili kao neko priznanje, čega, šta? Volite se ljudi ko vam brani i koga briga ko koga ljubi. Budala i krivih drva puna zemlja

Samo naprijed

Bravo

Yoker

J... vam majku bolesnu,pa vi se nameracili svake godine orgijati po bosni.treba vas gađati termo baricnim oruzjem.

Shupci

Hihihi dolaze svi homići iz Srbije da vas malo zabave i nasekiraju. Organizatori iz Beloggrada.

Mogu li se ovi okupiti u nekom drugom svjetskom gradu,zasto se ovo namece Sarajevu

.

sarajka

Veliki ponos...tužno

Relaxedtebra

KAKO MOŽETE DA DOPUSTITE ORGANIZATORIMA IZ DRUGE ZEMLJE DA ORGANIZUJU NEŠTO ŠTO NIMALO NIJE UREDU. PA ONI DA SMIJU ORGANIZOVALI BI TO U SVOJOJ DRŽAVI U SRBIJI!!! JESTE LI VI NORMALNI MATER VAM **BEM NENORMALNU I VAMA I SVIMA KO GOD OVE POREMEĆENE PROSTAKE PODRŽAVA! STOKO JEDNA DA VAS HOĆE POBIT VEHABIJE !!!

Sofia

Po stanovima I kucama kao I do sad vekovima a ne po ulici deca da gledaju muskarce na stiklama gadno ljubeci se

@Shupci

Hihihi dolaze svi homići iz Srbije da vas malo zabave i nasekiraju. Organizatori iz Beloggrada. ka Shupci Znaš napisat HOMIĆI kako treba a neznašnapisat š*pci a nije iz Beloggrada već iz Beograda

Ivermektin

Odvratno, bolesno i izopačeno, koliko god vi mediji dobili novca da to promovišete. Fortini glasači su učesnici iz ubjeđenja, a Konakovićeve je on baš na-guzio evo ponovo.

/ Najnovije