BH novinari: Pripadnik Oružanih snaga BiH prijetio novinaru Hadžoviću

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Popisav i udruzenje vam i tog novinara podrska vojniku

Hota?

to su pichke nevidjene

Sasa

U BiH nema vise od 5 novinara. Ovaj nije jedan od njih. Toliko!

Koel

Ovaj nepismeni nazovi novinar da iole ista zna znao bi sta su srpski zlociinci radili ovom gradu ocito nije bio ni rodjen i da ista je procittao znao bi da tada nije postojala vojska rs nego jna i teroristi srpski

Mirko S. Kojotovski

Udruženje novinara kaže da Hota baca ljagu na sve pripadnike Oružanih snaga BiH koji svoj posao obavljaju profesionalno, odgovorno i poštujući zakone. Isto kao i ovaj novinar koji baca ljagu na sve novinare koji svoj posao rade odgovorno i časno .Hota nije trebao prijetiti fizičkim nasiljem . Mnogi novinari zloupotrebljavaju svoju profesiju za iznošenje svojih ličnih stavova a da bi uspjeli i postali poznati ne biraju sredstva. Baš me interesuje da li on bolje zna od sarajlija ko ih je gađao 4 godine sa okolnih brda i koliko je on tada imao godina ? Ako misli da bi on bio bolji gradonačelnik zašto se nije kandidovao ???

Gost

I treba m ih polomiti!

Gost

Ljudi lijecite se, ozbiljno. Vi ispoljavate znake ozbiljne mentalne bolesti. Covjek je nesto rekao, ima pravo da misli i da kaze. Kazes mu da se ne slazes sa tim i tu je kraj. Necu da budemo drustvo u kojem ne smijes reci sta mislis, tu nam je kraj gotovo. Ostajemo nepismena zatucana drzava u koju niko nece investitati nego slati sadaka hurme jer za drugo nismo. Inteligencija drustva i drzave napreduje samo ako se stvari preispituju, ako diskujujes i nalazis najbolje opcije.

/ Najnovije