BH novinari: Hitno ispitati postupanje policije u slučaju Ahmetašević

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Hitno ispitati i ponašanje tzv. novinarke. Da li se predstavila kao novinar, pokazala službenu legitimaciju, naglasila da snima za neki prilog ili istraživanje.....?

0

Što bi vi novinari bili važniji od ostalih ljudi?!"Progurali ste da se vakcinišu isti.A žene izv prodajnih centara?!Jeste li važniji od njih.NIste.

Katy

Ma dajte vidi se iz aviona da zena svjesno provocira policajce . Sta bi se desilo.u bilo kojoj drugoj drzavi?? Isto kao i ovdje mozda i gore. To je onaj tip ludjakinje sto vristi na javnoj plazi djeci da se utisaju...

Budalaština

Zašto iz Udruženja nisu insistirali da se ispitaju sva sporna hapšenja gradjana? Ovdje policajci nisu hapsili ni novinarku, ni aktivisticu, vjerovatno nisu ni znali ko je, već Nidžaru Ahmetašević, kako snimak pokazuje, u ovom slučaju, prilično histeričnu osobu. Policija nam je nikakva, ali ni njeno ponašanje nije ništa uljudnije. Ali, eto, dodijelite joj Pulicera za manipulisanje ili Nobelovu za mir, to joj je i bila namjera, ali ovo spinovanje i izvrtanje činjenica vrijedja inteligenciju.

dP

Dali je ovo udruženje ikada pomislilo da ispita ponašanje novinara ili novinarki, a tek nebuloze i naručene textove koje pišu ? Osnova kulture i ponašanja je da poslušaš službenu osobu u vršenju njenih dužnosti, osim ako nisi ufuran i samoreklamer.

Stoko

Svi ste đuture stoka primitivna. Dabogda vam sestre i majke onako provodili i ponižavati.

/ Najnovije