Bh. naučnik Rihtman o gama soju: Trebamo li biti zabrinuti?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Opet ovaj ekspert I ja bi palamudio iz Engleske

Doktor

Dobrodosli u Novi svjetski poredak. Al tako je to kad farmaceutima date u ruke Svijet da upravljaju. Uz pomoc medija koji sire paniku i kojekakvih doktora kao muzickih zvijezda, zapratila se Gripa kao Kardasijanke. Nikakvi se podaci vise ne vade i ne biljeze, samo se prica o imenovanju soja po grckom alfabetu i njegovoj brzini rasprostiranja.

Lo

Fasizam se nastavlja

Jakob

Sve se svodi na to da vjerujes neimenovanim Strucnjacima, kojim novinari dodju glasnici. Ako ne postujes i ne vjerujes onda si heretik. Bog farmacija, mesije doktori, glasnici novinari, politicari vojska

sit svega

evo jos jednog strucnjaka, blago nama!

Novi Svjetski poredak

Nova religija se uvodi. Bog=Farmacija, Mesije=doktori, Glasnici=Novinari, Vojska=Politicari. Ko ne vjeruje WHO (bogomolji) on je heretik i treba ga zatvoriti, izolovati i kriviti za sve. Vakcina dodje kao: krst, logo, davidova zvijezda, jing jang, mjesec i zvijezda. Ko ovo ne vidi, budala je ili sljedbenik. Kljucna rijec je VJERUJ STRUCI.

Farmakofasizam

Nova religija se uvodi. Bog=Farmacija, Mesije=doktori, Glasnici=Novinari, Vojska=Politicari. Ko ne vjeruje WHO (bogomolji) on je heretik i treba ga zatvoriti, izolovati i kriviti za sve. Vakcina dodje kao: krst, logo, davidova zvijezda, jing jang, mjesec i zvijezda. Ko ovo ne vidi, budala je ili sljedbenik. Kljucna rijec je VJERUJ STRUCI. ka Novi Svjetski poredak Hitler je 30-tih godina prošlog vijeka počeo pričom da su Jevreji krivi za mnoge bolesti, da su poput pacova, i da arijevci trebaju izbjegavati kontakt s njima da se ne bi razbolili, te im je bio zabranjen ulazak u restorane, pozorišta, biblioteke, dućane itd. Ostatak priče znamo. Sada samo umjesto Jevreja u propagandu ubacuju nevakcinisane, a sve ostalo u propagandi je identično

666999

Ovako su nepismeni šupci pravili propagandu o teorijama zavjere prije drugog vala pa smo dospjeli na listu kao druga država po broju umrlih na milion stanovnika. Treba provjeriti IP adrese odakle dolazi ova propaganda i zašto žele da bude sve više bolesnih.

/ Najnovije