BBC predstavio pet mogućih scenarija za okončanje rata u Ukrajini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jjejfjjk

A možda i šesti scenario da lupi dve tri na london kao prestonicu laži obmane rasističkog lopovluka... pa u tom slučaju ne bi bilo ovakvih glupavih analiza.

Đorđe

Sesti scenarij: laktaski vepar, maskiran u omanji tenk, ubija ruskog patuljka i proglasava se za predsjednika malog entiteta rd u predjelu starznjeg dvorista njegove vile gorica u srcu moskve, zajedno sa odbjeglim separatistima iz nekadanjeg entiteta rs.

Oa

Jel to onaj fasisticki medij koji je sa cnn naredio svima da prenose lazi o pandemiji i ukinuo nam prava a sad spremaju veliki reset. Fasisti na krilima, sad jos ii podrzavamo nacisticke bataljone po Ukrajini.

Kakva je to drzava

koju nacisti brane i odlaze da ratuju za nju

TESKO NAMA sa ovim englezima koji sve znaju unpred

zato sto su to oni tako sve po svom planu planski izrezirali prvo naoruzaj zavadi pa spasavaj prvo sapun posle parfem

TESKO NAMA sa ovim englezima koji sve znaju unpred

zato sto su to oni tako sve po svom planu planski izrezirali prvo naoruzaj zavadi pa spasavaj prvo sapun posle parfem

/ Najnovije