Bajram u Srebrenici ne može biti kao prije: 'Otišla bih u šumu da nikoga ne vidim'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Džasmin

Evo čitam i plačem ovo je grozno njihovu bol samo one znaju i oni što su takav užas doživile velika tuga.Pogotovo one koje nikog nemaju sigurno se osećaju same kao panj(radi ovolikog gubitka)Jer nema ko od njihovi najmiliji da pokuca na vrata

Crna Gora

Tuga!

Istina

Tužno je, ali takav je rat! Ako uzmeš oružje u ruke, nadaj se lošem! To važi za svakog čovjeka! Ovi muškarci su ratovali! Pa i Srbi su izginuli, i Hrvati, pa niko ne govori o genocidu, samo ova pripagandna mašinerija koja gura Srebrenicu. Svi znamo da su tamo stradali muškarci koji su ratovali, u koje je Alija namjerno žrtvovao da dobije intervenciju i pimoć od NATO-a.

Za istina

Pa stvarno rat je Sve zlo najednom I obicni ljudi u trenu mogu postati zvijeri. Ali reci mi zasto ih nisu mogli samo zarobiti? Bilo je ratova I ratova I bilo je zarobljenika. Zasto se to bas tako desilo u Srebrenici?

@axa

A sta u tvom postunima veze sa “amin”. Vi ste svi bolesni u glavu

Džasmin

Aj objasnite koja je razlika između ovi koji su počinili genocid i tebe i takvi što razmišlja tako.Pa i ovi su počinili genocid radi kozare jasenovca neretve itd .I sad bi ti isto eto zato što su ovi činili genocid mi ćemo sad takmičit koće više

Džasmin

A kako to uvjek bude uvjek nastradaju oni koji nemaju vezu sa zločinima.

/ Najnovije