Azra Zornić: Kad bi se provela presuda u mojem slučaju Zornić, nestalo bi HDZ-a, SNSD-a, SDA...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

GraDžanka Azra u cijelom intervjuu napada Hrvate. Dobro, ona ima to pravo i to je njen izbor. Dakle, žena se deklarira kao neprijatelj. Ono što ona nema, je potpis tzv Ostalih na Dejtonskom ugovoru. Imamo potpise Hrvata, Srba i Muslimana, ali tzv Ostalih nema. Dakle, da bi uveli “ostale” moramo raskinuti Dejton. A svi znamo što to znači. Povratak na predDejtonske granice. Zašto ona ne predloži raskid ugovora je pitanje za nju a i za novinara koji ju je intervjuirao.

Panzer

Azra je Bakirova gradjanka

***

Gradjanka poziva na nerede a malo pržuna

Db

HRVATA IMA NAJMANJE ALI SMETAJU NAJVIŠE.

Gost

Ko je Azri dao BIH drzavljanstvo? Hajde Azra na Kosovo pa se tamo se bavi politikom, i ponesi i svoju mrznju sa sobom.

OHR

Upravo zbog takvih kao ti, OHR treba ustrajati na ukidanju amandmana koje je prije donio, takvih koji se izjasnjavaju da su nesto sto nisu. Nisi ti 'ostali' jer ta mrznja koja sije iz tebe prema drugim narodima jasno govori sta si i ko si.

Jao sto se re

GraDžanka Azra u cijelom intervjuu napada Hrvate. Dobro, ona ima to pravo i to je njen izbor. Dakle, žena se deklarira kao neprijatelj. Ono što ona nema, je potpis tzv Ostalih na Dejtonskom ugovoru. Imamo potpise Hrvata, Srba i Muslimana, ali tzv Ostalih nema. Dakle, da bi uveli “ostale” moramo raskinuti Dejton. A svi znamo što to znači. Povratak na predDejtonske granice. Zašto ona ne predloži raskid ugovora je pitanje za nju a i za novinara koji ju je intervjuirao. ka Haha A da prekines za pocetak sa jeftinim uzigravanjem jevreja po principu izvodjenja nacionalne pripadnosti iz religije? Ako se iz katolicanstva dobija nacionalna pripadnost, onda postoji 1.2 milijarde Italijana, jer je Italija nasljednica Rima a Konstantin je bio car koji je krscanstvo ozakonio kao zvanicnu religiju Rimsog carstva.

?

***

Ha

Kad bi se ti azra zornic vratila u svoj sandzak kao i vecina tvojih zemljaka, sarajevo bi mozda malo i prodisalo.

inšalah

Lijepe riječi su ukras!

inšalah

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije