Arijana Saračević-Helać: "Dragan Vikić je heroj Sarajeva i odbrane BiH"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrt fašizmu

Smrt fašizmu

***

To ti slozio pa o sebi. Ko je poceo da prica da je ugrozen u Jugoslaviji? Ko je kopao rovove oko gradova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini? Ko je preoteo oruzje placeno novcem svih naroda Jugoslavije? Ko je pravio najgora zlodjela nad nemocnim stanovnistvom na teritoriji Jugoslavije? Ko je oteo imovinu Jugoslavije? Kad iskreno odgovoris na sva ta pitanja , dobices odgovor koji ne zelis ni da vidis kao ni da cujes. Zato ako ti se ne svidja u Bosni, poljubi i ostavi! Nama osobe sa tvojim karakterom nisu potrebne. Uzgred , provjeri svoj DNA , da ti se razbistri u glavi odakle potjecu tvoji pretci. Svoje komplekse i plitko znanje lijeci izvan Bosne.

Smrt fašizmu

To ti slozio pa o sebi. Ko je poceo da prica da je ugrozen u Jugoslaviji? Ko je kopao rovove oko gradova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini? Ko je preoteo oruzje placeno novcem svih naroda Jugoslavije? Ko je pravio najgora zlodjela nad nemocnim stanovnistvom na teritoriji Jugoslavije? Ko je oteo imovinu Jugoslavije? Kad iskreno odgovoris na sva ta pitanja , dobices odgovor koji ne zelis ni da vidis kao ni da cujes. Zato ako ti se ne svidja u Bosni, poljubi i ostavi! Nama osobe sa tvojim karakterom nisu potrebne. Uzgred , provjeri svoj DNA , da ti se razbistri u glavi odakle potjecu tvoji pretci. Svoje komplekse i plitko znanje lijeci izvan Bosne. ka Lupas kao Maksim po diviziji

Smarači

muslimani su nasljednici komunjara i po herojima, najvecim, vecim od najvecih i sl.

Gogo

Dakako...i to veliki heroj, bog mu dao zdravlje i dugi život...

Smrt fašizmu!

Smrt fašizmu!

A ko

To ti slozio pa o sebi. Ko je poceo da prica da je ugrozen u Jugoslaviji? Ko je kopao rovove oko gradova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini? Ko je preoteo oruzje placeno novcem svih naroda Jugoslavije? Ko je pravio najgora zlodjela nad nemocnim stanovnistvom na teritoriji Jugoslavije? Ko je oteo imovinu Jugoslavije? Kad iskreno odgovoris na sva ta pitanja , dobices odgovor koji ne zelis ni da vidis kao ni da cujes. Zato ako ti se ne svidja u Bosni, poljubi i ostavi! Nama osobe sa tvojim karakterom nisu potrebne. Uzgred , provjeri svoj DNA , da ti se razbistri u glavi odakle potjecu tvoji pretci. Svoje komplekse i plitko znanje lijeci izvan Bosne. ka *** Su tvoji preci

***

.....vidis odmah nenormalna osoba...

Matematicki, 100% vise od nule je opet nula.

Lijepe riječi su ukras!

Heroji

Nije bona Arijana heroji su oni momci i djeca u farmerkama i tenama sto su mladost i zivote dali za ovaj grad i drzavu a nisu imali pojma ni sta je rat ni sta je puska.

i tebi sinko!

***

Arijama

Nismo te vidjeli da stojis u prvim redovima i pravis demonstracije kada su ga uhapsili i godinama cijedili vec si poletila da se slikas sa njim kada je oslobodjen,ti svoju malu i lokalnu karijeru gradis iskljucivo na perfidan nacin.

Gh

Pa sami ste u tom filmu pokazali da ste odmah poceli praviti muslimansku vojsku i drzavu, stavljanjem kemala ademovica, sefa alijinog aida, na mjesto dragana vikica. Kao sto ste mu kasnije pokusali napakovati ubistva u parkusi koje su pocinili herenda, zmiro i ostale dokazane alijine ubice iz sheva, a koje nikad nisu za to odgovarale. Poenta price je da se vikic zeznuo i da vama nikada nemusliman ne moze valjati, koliko god da je posten i hrabar. Ucite srbi i hrvati, da nikada vise ne sluzite bosnjama u pravljenju njihove dzamahirije pod krinkom graDZanske drzave, jer ce vas na kraju baciti ko iskoristen kondom.

Mene samo zanima jedno

***

/ Najnovije