Anketa | Koga biste voljeli gledati da za Novu 2025. godinu pjeva na javnom dočeku u Sarajevu

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrgud

***

Ove

Kite ni u ludilu do****ili Ovo je gerijatrija Nema te vi pojma ni o cemu Gurajte pare can****ma Naizimali se i mao im je Ovo sarajevo ovi ksrinasi Sto se pitaju Svakako su iz seljoberskog okruzenja dosli Hoce da oni nesta kulturisu Pa sto niste kemala malovcica i juzni vetar Svakako je to muzika vaseg djetinstva

MIKI

>>Kite ni u ludilu do****ili Ovo je gerijatrija Nema te vi pojma ni o cemu Gurajte pare can****ma Naizimali se i mao im je Ovo sarajevo ovi ksrinasi Sto se pitaju Svakako su iz seljoberskog okruzenja dosli Hoce da oni nesta kulturisu Pa sto niste kemala malovcica i juzni vetar Svakako je to muzika vaseg djetinstva ka Ove<< Imas li završena dva razreda osnovne ?

***

***

Mrgud

***

***

***

Ja bih najvise volio

Da izvorinku milosevic dovedu I da ovim organizstorima peva Mndra mja

BiH

Samo narodnjaci i to iz BiH

Najbolja

Varijanta da zovnete sofku nikolic Da odpjeva karamejli Da se niko ne naljuti

Dj halid

Crvenu jabuku I Zabranjeno pusenje I laku za kraj.

JaLicno

Hahaha, od ponudjenih mozda samo Sjeverina dozivi 2025. Ovo sve ostalo je jednom nogom u grobu hahahah

Nick

Amel Ćurić, Šejla Zonić, Amina Bajtarević, Adi Šoše, itd.

Sto

***

Sace

Skoro ce zima Depresivno manijakalni poremecaj Sivo sa crnim Propagira svoju dusevnu tjeskobu Jos plasira da mu se neko divi Ko da niko ne zna da se to vremenom desi bio gladan ili sit Ne bi me cudilo da covjek u krizi srednjih godina otpjeva nesto tako I prezentuje Nego covjek Koji ima dosta blata na cipelama Dosta nam je depresije i ludila samo jos ti ko biber po pilavu On je od brege skupljo folove kad je ovaj izekako bio lud Od svega i svacega Samo sto oni uzmaju pare na ludilu

Tomo

A ponude i gluposti. Dajte neku svjetsku zvijezdu

Guest

More li Jašar Ahmedovski?

Sam novce

Dj krmku haha jebla vas nova godina i 648 000 km

Vicko

Ja vanago i komentara. Kakvi ljudi, takvi im i komentari. Ja bih volio gledati Severinu, a neka pjeva ko hoce.

Gogo

Pink Floyd

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sunčan dan

Čolaaaaa

Vicko

***

wom

Znači, pametnije bi bilo da te pare da uplatite kakvoj sirotinji, nego što punite džepove ovim ispranim pjevačima, koje su svi gledali i slušali x puta..

nadinak

***

Celo

Ima i ovakvih debila koji bi ovo slušali ka nadinak Da Bog pamet sacuva

/ Najnovije