Anketa | Jezivo je šta nam se nalazi nad glavama dok hodamo centrom Sarajeva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

eto

Ulica Mula Mustafe Baseskije izgleda kao da je jucer stao rat a u samom je srcu grada...

Nek je austrijsko pa nek nam i pada na glavu

Bez veze dizete paniku. O kakvoj restituciji vi pričate. Nikakva restutucija nije bila niti je donesen zakon ?

3 5K

Sad ce ovi partizani uvesti novu nacionalizaciju .Ko nije platio vodu, ko nije platio grijanje, ko nije platio održavanje, ko nije platio odvoz smeca itd...

Haha

To je Austrija kriva što je izgradila!

Panzer

***

Epi

Jezivo??? Stvarno? Jeziva je vaša nepismenost...

Sasa

Jezivo je i smeche pod nogama. Vecina je do 'gradjana'.

Guest

Vazno da su postavili kip kralja,pa crvenu masnu preko fasade....Ovo je prioritet, ali koga zaboli .I. Ionako u gradu zive ovce.

Tatar

Naravno da je jezivo ali i opravdano. Bolje da mi nosimo kacige nego da ne daj Bože naša kriminalna vlast hoda praznih dzepova

Sefer

Sarajevo stan poznajem direktora i zamjenika mu čelu sa brkovima.Leglo SDA fašista i muljatora ka Panzer Lopovska posla,sve doveli direktore po diktatu da uzimaju a nista ne rade.Ukinuti upravotelje i dati etaznim vlasnicima da osnuju udruzenja i vode i rade u svojim zgradama.

/ Najnovije